Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babának kell már...

3 hónapos babának kell már naptej? Lehet ennyi idősen? Ha igen, melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Természetesen 10 és 16 óra között nem viszem ki, és utána is amennyire lehet, csak árnyákban vagyunk. Azt olvastam, hogy ekkora babának még nem ajánlott, de a védőnő elbizonytalanított. Ő a Babé márka naptejét ajánlotta.
2016. jún. 30. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Kell.

En a LaRoshe Posay baba naptejet hasznalom, 50 faktoros.

A babam bore hamvas hofeher, pedig mar igencsak jarkalunk a napon egy ideje.

Igaz az ara huzos, de jobb, mint a gagyi Nivea es egyebek.

2016. jún. 30. 17:52
 2/7 Bella169 ***** válasza:

Ilyen pici babának a patikában kikevertet szokták ajánlani.

Amúgy igen javasolt, mert a legtöbb árnyék, amit te árnyéknak gondolsz csak szürt fény, és igen is leéghet a picibaba érzékeny bőre.

2016. jún. 30. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Babét használunk, 4 hónapos, 2 hónapja kenjük, mert muszáj. Kell neki naptej, azt meg nem mindenki tudja megoldani, hogy soha ne legyen dolga 10 és 16 között, szóval az emberek naptejezik a gyereküket, légy erős:)
2016. jún. 30. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Kell neki! Személy szerint semmilyen boltit illetve gyógyszertárit nem kenek egyik gyerekekre se. Születésű óta egy nagyon kedves anyukával csináltatok a gyerekeknek a krémeket, fürdetőket. Jó áron veszem és 100% bán termeszetes, na most ne olyanra gondolj mint a bolti "bio" meg "természetes" krémek amik szintén tele vannak vízzel így hát tudjuk mennyit érnek.

Ettől az anyukától veszem a napkrémet is, már második éve és teljesen meg vagyok vele elégedve. Ha érdekel az elérhetősége privátban szívesen adok. Nem tudom kiirthatom e ide. :)

2016. jún. 30. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

En is a La Roche Posay 50 faktorossal kenem a 10honapos babam. Ja az allaga,konnyu kenni es hamar beszivodik. Fizikai es kemiai szuro is van benne,igy uva es uvb sugarzas ellen is ved.

A babak erzekenyborenek meginkabb kell a naptej mint a felnotteknek!! Arnyekban is le tud egni (szurt feny) ugyh kenjed szorgosan!!

2016. jún. 30. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
mi is La Roche Posayt használunk (anyosomnál meg Bioderma naptej van a fiamnak)
2016. jún. 30. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen fizikai fényszűrős kell. Mi pl. Babylove-ot használunk. Gyógyszertárban hiába kértem fizikait, nem értették hogy mi az, pedig két helyen is próbáltam.
2016. júl. 2. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!