Van itt olyan, aki be meri vallani, hogy szeret (ett) otthon lenni a kisbabájával?
A kérdésekben lepontozzák, aki azt írja, neki könnyű volt és a babájával otthon szeretett lenni. Meg hogy jól elvolt, nem volt a gyerek hasfájós, nagyokat sétáltak, stb.
Van itt olyan, aki ennek ellenére is le meri írni, milyen volt az első idő a gyermekével, akivel nem volt nehéz? Szeretnék tapasztalatokat!
Igen,szerettem.Nem is tudom mi ebben a meglepő.
Főleg igy utólag,munka mellett...pedig a másodikkal nem volt egyszerű hasfájós,extra nyűgös problémás gyerek volt(már 5 éves és ADHD-gyanús sajnos,ez megmagyarázza a csecsemőkori problémákat..:(
Az első szülött kislányommal viszont tényleg egy álom volt,visszasírom azt az egy évet.Természetesen mellette sem unatkoztam,de pont elég feladatot adott,klassz volt a babakora:)
Harom gyerekkel En kaptam mindenbol.volt fel evig 0 alvas ejjel az elsovel.csak hetvegente aludtam mikor mamaknal volt (fel eves koratol 1 eves koraig)
A masodik mar konnyebb eset volt.
18-20evesen szultem.tanultam mellettuk.megis elveztem.jol ereztem Magam.
Aztan dolgoztam 4evet.
Sokkal nehezebb volt akkor az eletunk.idoben kelni,sietni ertuk delutan.aztan mar semmire sem volt idom itthon.
Most a harmadikkal vagyok itthon.O egy alom baba.az elso par het nehez volt de mar jo ideje atalussza az ejszakat,nappal elvan magaban ha epp dolgom van.alszik szepen napkozben is.magatol elalszik,nem siros.tenyleg egy szavam se.
Ha O is megy oviba akkor En itthon maradok foallasu anyasagin.max itthon dolgozgatok.de nem szeretnek ujra rohanni reggel,delutan.aztan haza fozni,takaritani.a gyerekek meg csak hetvegen latjak a jatszit.
Persze ha annyira szuksegunk lenne a plusz penzre visszamennek dolgozni de szerencsere nem igy van.
Okosan csinaltuk eddig igy ezutan mar a gyerekek lehetnek az elsok.
Es kb. magasrol teszek ra kinek szurja ez a szemet....En sem mondom arra aki dolgozik,hogy szaranya.
Baratnom nemreg ment vissza meloba a ketevese mellett.sokat segitek Neki is.elmegyek a gyerkocert delutan,aztan a jatszin megvarjuk baratnom.igy nem kell sietnie.vagy O foz es En leviszem a gyerekeket jattszira.
En le merem irni.miert ne mernem.
Az én babám 5 hónapos, 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Este 10-kor eszik és reggel 9-nél előbb nem ébred!
Nappal nézelődik,mosolyog...tényleg álombaba!
Én szeretek itthon lenni, kicsit sem hiányoznak az emberek furkálódásai, a lökdösődés, a taposás (munkahelyen, közlekedésben)
Igen, én vállalom, hogy jobban szeretek itthon lenni,mint dolgozni járni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!