Mi lenne, ha a babaruhákat is ariellel mosnám babáknak való öblítővel kombinálva? Mi a véleményetek?
vettem babáknak való dreft-et és azzal mostam ki a babarucikat. nagyon tetszett az illata, így vettem sima dreftet a mi ruháinkhoz is.de nem vagyok vele megelégedve. extrémen nem foltosak a ruháink, de most visszatértem az arielhez, mert nagyon gyengének ítéltem a dreftet... látványosan jobb az ariel, én évek óta ezt használom.
arra gondoltam, ha foltosak lesznek a babaruhák, akkor lehet, hogy kevés lesz a dreft, és azokat is kimosnám ariellel... ráadásul nem ezerféle mosószer állna itthon. én nem csinálnék olyan nagy ügyet ebből, de némelyik ismerősöm riogat. úgy gondoltam külön mosom a babaruhákat a miénktől, de gépben. vélemények? tapasztalatok?
Szia!
Én a babám születésétől a folyékony Arielt(zöld)használtam, majd késöbb a pórt is, soha nem volt semmi allergia tünet!
Öblítőt pedig a Lenor (babás) vagy a Softlen (vaniliás)!
szia
én a kezdetektől ariellel mostam a kicsi ruháit is, és babának valo öblitövel öblitettem - hol silannal, hol coccolinoval. és mindig külön mostam a ruháit a mienktől.
Szia!
Én is Arielt használok az elejétől fogva. Öblítő vagy Coccolino sensitiv, vagy Gabi babaruha öblítő. És utána gőzös vasalás. Semmi baja nincs a babámnak!
köszi a válaszokat. reméltem, hogy hasonlókat fogtok írni! :-)
a 40.hétben vagyok, és még csak az első mosáson vagyok túl a babaruhák terén.... a 36.héten megcsináltam, mert nem tudtam, hogy ilyen sokáig bent marad a kisfiúnk! :-)
aztán azóta próbáltam a mi ruháinknál is a dreftet, de a múlt héten visszatértem az arielhez és majdnem hanyatt estem a különbségtől, amikor kiemeltem a ruhákat a gépből!
akkor merült fel bennem, hogy a babónak is ariellel mosnám a ruháit! :-) Aztán persze majd meglátjuk, hogy a kisfiam bőre is így gondolja-e! További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!