A kisfiam 4 hós múlt és ha az ölemben a hóna aljánál fogva megtartom akkor igencsak áll a lábán. Nem rogy be. Ezt lehet engedni neki? Nem árt neki az próbálkozás ilyen hamar?
Figyelt kérdés
nem sokáig , max 5 perc. tetszik neki és neveti. szerintetek?2008. szept. 27. 17:06
1/5 anonim válasza:
Ezt nagyon sok picibaba szereti és csinálja, ne aggódj miatta, semmi baja nem lesz tőle.
2/5 anonim válasza:
Ha hóna aljánál megtartod a súlyát nem lesz semmi baja. A miénk is azt csinálja, 5 hónapos és folyamatosan állni szeretne.
3/5 anonim válasza:
amit a gyerek saját maga csinál és tetszik neki akkor azt lehet engedni.az én kisfiam 5 és fél hósan egyedül felkapaszkodott és állt a kiságyba.
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is ezt csinálta, aztán 6 hónaposan elkezdett mászni, és felállt. Most lesz 9 hónapos egész nap kapaszkodva megy(mármint bútorba kapaszkodva), irtó gyorsan mászik, és ma már legalább 10-szer elengedett kézzel megállt.
Bocs, a dicsekvésemért:)
Szóval, szerintem a te kisfiad is ilyen gyors lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi nektek :) jó babázást nektek
2008. szept. 28. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!