Tápszeres vagy anyatejes baba van több Magyarországon?
Figyelt kérdés
Statisztikai adat is érdekelne, meg az is, hogy ti hogyan tapasztaljátok az ismerőseitek körében. Persze ezt nem lehet pontosan megmondani gondolom, mert sok baba x hónapig anyatejes, aztán később lesz tápszeres. De mondjuk olyan 3-4 hónapos kor körül érdekelne.2008. szept. 27. 16:52
1/8 anonim válasza:
hát az én kisfiam (8hetes, 1hétig volt tejci ) tápszeres.
egyik nővérem kislánya 6hónapos a kezdetektől tápszeres.
másik nővérem kisfia (5hetes ) anyatejes.
barátnőm kislánya 12 hetes anyatejes.
szóval nálunk 2-2
:)
2/8 anonim válasza:
Tizenegy anyukát ismerek, összesen 19 gyermekkel, ebből összesen 6 volt 3-4 hónapos korában anyatejes...
3/8 anonim válasza:
Sajnos szerintem több a tápszeres, mint az anyatejes... :( Pedig nem kellene így lennie.
4/8 anonim válasza:
persze senki se tehet róla ha nincs teje és azért tápszeres a babája, ezt tegyük hozzá!!!
5/8 anonim válasza:
Ezt szerettem volna én is mondani azaz írni,hogy nem mindenki tehet róla.Én nagyon szerettem volna szoptatni, de sajnos nem tudtam.Nem volt az a létező tea meg gyógyszer amit ne próbáltam volna, de nem ment.Egyébként tíz barátnőm babájából 8 tápszeres.
6/8 anonim válasza:
Nálunk négy babáól 3 tápszeres 1 anyatejes......
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Én is kb. ilyen arányt tapasztalok. Az én babám 3 hónapos koráig volt anyatejes, aztán tápszeres lett mert elment a tejem. Érdekelne, hogy tőlünk nyugatabbra miért van több anyatejes baba.
2008. szept. 27. 20:47
8/8 anonim válasza:
Nem mindenki tehet róla, de azért az sem létezik, hogy ennyi nő ne tudjon szoptatni! Inkább nem elég tájékozottak, nem kapnak elég segítséget, illetve félretájékoztatják őket, és emiatt elapad a tejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!