Meddig normális amíg egy baba nem próbálkozik az üléssel?
Figyelt kérdés
Fiam holnap lesz 10 hónapos. Kúszik mászikfeltérdel fel is állt már. De az üléssel nem próbálkozik.2016. jún. 28. 12:49
1/5 anonim válasza:
A kisfiam szintén előbb felállt, kúszott, mint ült. Próbáltam ültetni, de vagy nem hajította be a lábát, vagy eldőlt, mint egy zsák. Egyszer áll a járókában, és véletlenül megbillent, fenékre ült. Akkor jött rá, hogy ilyet is lehet.
2/5 anonim válasza:
Lehet minden előjel nélkül egyszer csak felül. Biztos nem minden baba próbálkozik egy hónapig meg ki meddig. Ülni úgyis akkor tud, ha erős a háta hozzá, éppen ezen van a babád. Lehet először állásból fog leülni, ez is teljesen oké.
11 hónapos korig kell ülni.
3/5 anonim válasza:
A fiam 1 éves elmúlt, amikor kiült.
4/5 anonim válasza:
11 hónap a határ, utána a védőnő tovább küldd hogy megnézzék, legalább is nálunk így volt...11+2 hetesen egyébként felült a lányom, de addig nem.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Nagyon ügyes csak ugye több helyen olvastam hogy mászásból fog majd leülni na ez nincs meg neki de akkor megnyugodtam. Csodálom tovább a fejlődését. Ment mindenkinek a zöld kéz.
2016. jún. 28. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!