Hány hónapos kortól használtok a babátoknál etetőszéket? Mi most vagyunk 6,5 hósak, még az ölemben eszik, de már minden létező bútort összekentünk.
Magától felülni még nem tud, de ha felültetjük szépen ül egy darabig.
Még egy kérdés: babakocsiban mikortól emelitek meg a kocsi alját / ültetitek a babát?
köszi a válaszokat
a hordozót sem szeretném pl répával összekenni, azért gondoltam az etetőszékre:)
olyan huncut a lányom, ha lenne 5 cm, amit nem takarnék le, tutira megtalálná és összefogdosná a pépes kezével:)
Igen, a babakocsikon szoktam látni, h. 6 hós kortól ajánlják az ültetést, de itt sem tudtam, h. beletehetem e ilyenbe, amíg pl nem ül fel magától.
de végül is a hordozóban is ilyen pozícióban ül egész pici korától:)
Na jó gondolom,hogy nem a legszuperebb dolog a hordozó,de azért nem kell túlzásokba esni,ha 10percet abban van...
De ezt a 6 hónapos kortól babakocsiba ültetést,viszont tényleg hülyeségnek találom... Ezt nem lehet korhoz kötni.
A hordozóknak pedig általában mosható a belseje.Az én lányom is összekeni,de hát ez van... :)
Mi is 6 hónapos kora óta használunk dönthető támlás etetőszéket. Mindig is nagyon szerette, szereti, ügyesen megtanult benne enni. A tálcája levehető, most már az asztalhoz toljuk, így étkezik. Most 19 hónapos.
Mi akkor használtunk ülő részt a babakocsin, amikor már kicsit üldögélt és láthatóan vágyott nézelődni, nem csak aludt a kocsiban. Szerintem már nyugodtan dönthetitek. Ha nem érzi jól magát, úgyis jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!