Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik öblítő a legjobb a...

Melyik öblítő a legjobb a babaruháknál?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a Coccolinoval kezdtem. De nem igazán maradt meg az illata,ezért váltottam a világos kék Lenorra.

De már azt sem használom :) Mert olyan mosóporom van,ami 2 in 1,szóval nem kell hozzá öblítő. Sokkal gazdaságosabb is!!

2008. szept. 27. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a fehér Silan (sensitiv),azt lehet babaruhákhoz is nyugodtan,legalábbis nekünk nem volt gond.

2008. szept. 27. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 10 éve sárga Lenort használok, a babaruháknak is isteni illata van tőle :)))

Szerintem az a lényeg, hogy ne váltogasd az öblítőt, hanem mindig ugyanazt használd. Legalábbis nálam ebből még régebben volt probléma, hogy váltottam öblítőt és tiszta kiütés lettem, úgyhogy vissza a régihez és azóta is azt használom.

2008. szept. 27. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap mostam ki a ruhacskakat,nagyon meg vagyok elegedve a Silan senzitiv oblitovel.Nagyon kellemes tappintasuak es (nem eros)nagyon finom illatosak..
2008. szept. 27. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Silan és Coccolino sensitivet ajánlanám én is, de merőbben óvlak a gyakori mosópor és öblítő váltásától, mert allergiás reakciót vállthat ki a babánál.

Mosópor helyett pedig a folyékony mososzert ajánlom, könnyebben kijön a ruhák szállaiból.

2008. szept. 27. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Silan Sensitive.
2008. szept. 27. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Bip hypoallergén (tasakos) öblítőt, hozzá a dreft sensitive folyékony mosószert. Igazi babaillat van tőle (is) a lakásban!
2008. szept. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!