Melyik öblítő a legjobb a babaruháknál?
Én a Coccolinoval kezdtem. De nem igazán maradt meg az illata,ezért váltottam a világos kék Lenorra.
De már azt sem használom :) Mert olyan mosóporom van,ami 2 in 1,szóval nem kell hozzá öblítő. Sokkal gazdaságosabb is!!
Szia!
Nekem a fehér Silan (sensitiv),azt lehet babaruhákhoz is nyugodtan,legalábbis nekünk nem volt gond.
Szia!
Én 10 éve sárga Lenort használok, a babaruháknak is isteni illata van tőle :)))
Szerintem az a lényeg, hogy ne váltogasd az öblítőt, hanem mindig ugyanazt használd. Legalábbis nálam ebből még régebben volt probléma, hogy váltottam öblítőt és tiszta kiütés lettem, úgyhogy vissza a régihez és azóta is azt használom.
Silan és Coccolino sensitivet ajánlanám én is, de merőbben óvlak a gyakori mosópor és öblítő váltásától, mert allergiás reakciót vállthat ki a babánál.
Mosópor helyett pedig a folyékony mososzert ajánlom, könnyebben kijön a ruhák szállaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!