Mi a véleményetek arról, ha egy csecsemőnek kilövetik a szülei a fülét?
En sem szeretnem, foleg azert, mert nagyon durva fémallergiam van nekem is, es anyukamnak is. Siman o is orokolhette. Mi a gyurut es a karkotot sem birjuk hordani, a fulbevalotol meg omlik a genny a fulunkbol. Nekem sem lovette ki anyum, 4. Osztalyos voltam, amikor megkertem ra, hogy had legyen lyuk a fulemben, mentunk egy egybol.
Az en kislanyomnak sincs, 5 honapos. Az anyosom is kerdezte, hogy nem lesz-e kilyukasztva a fule, mondtam, hogy nem szeretnem... Erre aposommal vettek egy nagy draga kisbabaknak valo aranyfulbevalot.:) de akkor sem fogom kilyukasztani neki!
Fiam van, de a lányomnak sem lövetném ki a fülét. Egyrészt felesleges fájdalom, mégha csak egy mp-ig tart is, de minek. Egy ékszer miatt, amit ő nem is tud értékelni. Ha kérné, akkor lövetnénk ki egyből és kész.
Nekem 87-ben kiszúrta a védőnő, mert akkoriban ez vitán felül állt, anyám a spejzban bőgve hallgatta végig, ahogy üvöltök. Szóval én már nem követném el ezt a hibát.:)
utolsó, akkor elég béna volt az a védőnő, anyukád meg gyenge, hogy ha már kilyukasztatta, legalább vett volna ölbe, hogy vigasztaljon.
Az én lányomnak lett fülbevalója, a bcg-oltással együtt berakták a kórházban, meg se nyikkant azon kívül, hogy éhes volt már...
"Nekem 87-ben kiszúrta a védőnő, mert akkoriban ez vitán felül állt"
84-esként nem szúrták a fülem. Én dönthettem óvodásként.
Egyébként nem érdekel, hogy más kilöveti-e a gyereke fülét. Mondjuk elég viccesen tud kinézni a nagy fülbevaló a kopasz babán.
Én nem lövettem ki a picinek, sokszor kérdezik, mikor fogom, de elfogadják amikor mondom, hogy ha majd kéri. Nem zavar, ha emiatt fiúnak nézik is.
Majd ha ő szeretne, akkor lesz fülbevalója. Engem csak zavar a 2 ronda lyuk a fülemen, ami 10 éves korom óta nem forrt be (akkor vettem ki a fülbevalót, azóta soha nem volt)
Nekem a kórházban csinálták meg. Borzasztónak tartom, hogy hazaviszek egy 3 napos kisbabát és már ott virít a fülbevaló a fülében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!