Egy 8,5 hós babának hányszor kell ennie egy nap, ha még szopizik? Mit adhatok neki egy nap?
Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 13:32
1/4 anonim válasza:
Szia, ennyi idős korában már javában elkezdhetétek a hozzátáplálást. így sokszínű a paletta pl. ebédre: krumpli-répa, alma-banán, krumpli-sütötök, esetleg este milupa tejbepapi (nekem nagyon szerette a fiam). De Ötleteket meríthesz a bébiételekből is:) jó babázást
2/4 A kérdező kommentje:
Persze sokfélét eszik, de azt nem tudom hányszor ehet egy nap szilárdat. A tejpép nem ízlett neki. Sajna. Délelőtt kap gyümölcsöt, délután főzit. Kevésnek bizonyul, mert nehezen alszik éjszaka sokat felkel és max reggel 5-6 ig durmol csak. Arra gondoltam, valahogy beszúrok dél körül még egy főzit. Jó úgy? Lehet már?
2008. szept. 27. 16:16
3/4 anonim válasza:
Ha a baba igényli akkor persze:) kostoltasd aztán úgyis beáll majd...:)
4/4 anonim válasza:
A lányom ugyan ennyi idös,ö mindent eszik.Reggel szopizik,10órai gyerekjogjurt,vagy tejbegríz,délben fött kaja,uzsi gyümölcs.Kompót,vagy nyersen kekszel,vacsi tejberizs gyümivel,vagy gríz gyümivel szopizik alvás elött.Még is min 3x felkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!