Kéne egy kis segítség névválasztásban. Ajánlana valaki nekem mondani B és D betűvel fiúneveket?
Figyelt kérdés
Már nem kell annyira sokat várni és megszületik a kisfiunk. Németországban élünk valamint a párom is német, de úgy beszéltük meg, hogy magyar nevet szeretnénk neki adni.
Eddig Donátra meg Boldizsárra gondoltunk, de szerintem elég nehezen tudnák kimondani :D Mindenestre szeretnénk ezekkel a kezdőbetűkkel választani nevet neki :)
2016. jún. 21. 21:56
1/11 anonim válasza:
Bence, Benedek, Bendeguz, Botond, Balazs
David, Daniel, Dominik, Domonkos
2/11 anonim válasza:
Bence, Botond, Bertalan, Benedek, Dániel, Dominik, Dávid
5/11 anonim válasza:
Balázs, Bálint, Balassa, Benedek, Bertalan, Bernát
Damján, Dávid, Dénes, Domán, Domonkos, Dusán
7/11 anonim válasza:
Balázs, Buda, Bence, Barnabás, Baldó
Dezső, Dénes, Demeter, a Donát nekem tetszik :)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Nálam Balázs,Dávid így. De annyi szép külföldi név van. Igaz nekem mondjuk a Brian tetszik pl de az nem német.
10/11 anonim válasza:
Nekem ezekkel abetűkkel az alábbiak jönnek be leginkább:
Benjámin, Benkő, Berec, Bercel
Doma, Dorián, Domokos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!