Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe öltöztessem a babát?

Mibe öltöztessem a babát?

Figyelt kérdés

Holnap reggel megyünk orvoshoz. Mit adjak rá? Elég egy plüss nadrág,ha betakarom? Nem akarok harisnyát,mert körülményes öltöztetni. Felülre vastagabb mellény alá mit adjak? Hosszú ujjú body,plüss pulcsi,vastag mellény elég?

10 hós

2010. ápr. 13. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég, ha nem túl sokáig lesztek kinn.

Harisnya helyett tudom ajánlani a "babylegs"-et. Olyan, mint egy hosszú zokni lábfej nélkül. Nálunk nagyon bejött. Nem szorítja a hasát, letet tőle pelusozni, mégis melegíti a lábát. Ja, és le tudom húzni a naci alól, anélkül, hogy bármi le kellene vetni előtte!!!

2010. ápr. 13. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan idő lesz mint ma, akkor vedd elő az overállját és vékonyan öltöztesd alá. 10 fok van, ez nagyon kevés. Én legalábbis ma majdnem úgy vittem ki, mint télen, csak az overál alá vékonyabban öltöztettem.
2010. ápr. 13. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az overál az azért 10°C-ban eléggé túlzás lenne...

Amióta plusz fokok vannak az overál már rég a szekrényben pihen.

Kérdezőnek: ahogy leírtad, hosszú ujjú body,plüss pulcsi,vastag mellény elég.

2010. ápr. 13. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!