Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mi ad energiát?

Nektek mi ad energiát?

Figyelt kérdés

Mikor több éjjel egymás után zavaros nagyon a baba miatt, akkpr nappal már nem marad semmi energiám. Legszívesebben sírnék a fájó fáradtságtól. Ilyenkor ti mit csináltok? Hogyan töltődtök fel? A baba miatt nem ihatunk koffeint, de én arra amúgy is érzékeny vagyok..

Ahogy feljön a nap estig már megint nincs megállás.

2016. jún. 21. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
sírással
2016. jún. 21. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Jól kisírod magad, majd megkéred a kedves párod, hogy 2 etetés között vigye el sétálni, amíg alszol egyet. Vagy a mamát.
2016. jún. 21. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogyan a 2es írja. Ha 7köznap nem is, de 7végén a párod nyugodtan átveheti.
2016. jún. 21. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy kis sírás, ja az jót szokott tenni. Meg arra gondolok, hogy egyszer vége lesz, normálisan fog aludni és végre én is alhatok.
2016. jún. 21. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Közös családi programokkal, sétákkal.
2016. jún. 21. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:

odaadom valakinek és alszok :D vagy csak nézem a falat

az 1-2 óra végére meg úgy hiányzik, hogy csak na :-)

2016. jún. 21. 13:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, a kiadós sírás nálam is segített. Sőt, az volt a legjobb amikor a férjemnek sírhattam, mindent ami a fejemben volt kiadtam magamból és utána megnyugodtam. Persze ez a fáradtságon nem segít, de mentálisan javított valamicskét a helyzeten.

Kérj segítséget, férjed vigye el a babát sétálni akár csak 1 órára, vonuljon el vele a másik szobába. Nagyszülők esetleg?

Amikor a fiam megszületett én nagyon kivoltam bukva. Anyu (aki egy szupermami) kb 3-4 naponta járt eleinte hozzánk és fél-1 órát ringatta a fiamat, elvitte sétálni, addig én rendet raktam, fürdeni mentem stb. Nagyon nagy segítség volt. Néha már az is nagyon sokat számít az embernek ha fél órát csendben ülhet a szobában.

Nálunk a férjem már rutinos (3 és 1.5 évesek a gyerekeink), sokszor kimegy a gyerekekkel az udvarra munka után, addig én legtöbbször csinálom a dolgom, főzök, takarítok, de néha ledőlök az ágyra egy fél órát a csendbe és utána újult erővel tudok nekiállni bárminek is.

2016. jún. 21. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
En ugy tudom hogy szabad kavet inni!
2016. jún. 21. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:

En is hasonlot kérdeztem anno csak arrol szolt hogy ha kávét nem akarok a szoptatás miatt akk energiaitalt

szabad e.irták hogy nem. Aztán olvastam hogy átmegy a tejbe vagy mit is irtak a doppingszerekről.

A lényeg hogy a végén felvettem a baba alvásritmusát.gondoltam ha egy pici baba kibirja hogy 24-ből csak 6-ot alszik minimum 3 részletben, akkor nekem is ki kell.

Olyan jol belejöttem, hogy 1,5 orányi alvásokbol magamtol ébredtem :) meg is lett kb 4. hótól a napi 8 es idegileg rendbe voltam, hiába folyt egybe a nappal és éjszaka

2016. jún. 21. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:

*én nem voltam sírós.egyetlen egyszer sirtam csak amior órákon át probaltam a gyermeket vigasztalni és nem ment és mondhatni elájult már a fáradtságtol a kezemben, akkor lett csend.

Akkor éreztem át a totál tehetetlenség érzését, ahigy a baba abbahagyta én kezdtem totál kibukva bőgni.

2016. jún. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!