Hogyan viseltetek egy ujabb terhesseget egy 1-1,5 eves baba mellett?
Kedves13:49 es.
Végül is igazad van, a terhesség nem betegség, és ha jól megtapadt nem lesz baja.Csak ott van a HA!Sajnos nekem volt két vetélésem, és a harmadik terhességem is tele volt problélmákkal(14 hétig hányás, és nyitott méhszáj, én írtam előbb, magas vérnyomás)szóval ha kellett volna az űrbe is kirepültem volna hogy megmaradjon a várva várt baba.Jobb félni mint megijedni alapon, betartottam a doki előírását, mivel még nem volt kicsim.33 hétig pedig kórházba akart feketetni mivel rosszabbodott a méhszáj állapota, bármikor megszülhettem volna, de otthon feküdtem a 36. hétig, még az ajtón kívülre sem mentem ki, mindezt szép nyári napokon.Utána pedig szülésig még 3 hét kórház a vérnyomás miatt.Szóval ha lett volna egy picim, nem viseltem volna ilyen "jól"(még így sem).Ezt csak azért írom le, hogy ne hidd hogy csak passzióbol vigyáznak magukra a kismamák, akiknek kell.
18:39
Nem akartam senkit megbántani!És általánosítani sem akartam, sajnos az a tapasztalatom hogy a körülöttem lévő kismamák(akik problémamentesek)főleg a második babavárást valami nehéz elviselhetetlen dolognak élik meg.Akinek valami problémája van a terhessége alatt annak természetesen nem könnyű ha van már egy gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!