Jázmin, Luca, Linett, vagy Léna? Ezek közül kinek melyik tetszik legjobban?
Számomra a Lucánál nincs szebb név!Valahogy annyira szép hangzása van főleg ha a család névhez is illik.Lehet becézni,mindenhogy szépen cseng a 'c' miatt.😍Egyszerű,nincs túlbonyolítva,ráadásul egy népszokás is társul hozzá.Felnőttként egyáltalán nem gyerekes név.Az már csak a viselőjén múlik,hogy mit társítanak hozzá az emberek.
(Mekkora egoistának tűnhetek😂)
Mind nagyon szép!Gratulálok a kislányhoz!
Jázmin-a kislányom :) Jázinak becézzük
Luca-kislányom neve lett volna,de a Jázmin felé jobban húzott a szivem :D
Léna-felénk nagyon sok van,kapásból 6 kislányt tudnék felsorolni 0-5 év között,de amúgy nagyon tetszik
Linett-szintén szép,én Ninettet ismerek,a másik kislányom Lizett(Lizus)
Megkérdezhetem a fiúk nevét?Ha nem titok
#utolsó voltam
A Léna szerintem szép, viszont nem lehet könnyen becézni (Nana?).
A Linett, lehet Netti vagy Nettike (Elekes Dóra gyerek könyvében amúgy Nettike, ajánlom, szerintem nagyon jó könyvei vannak)
A Luca személyszerint nem tetszik.
A Jázmin szép.
Én megnézném a nevek jelentését -állítólag befolyásolnak minket-, de ha te nem hiszel ebben, akkor puszta kíváncsiságból. Benedekné Virág Katalin blogjában rengeteg név van.
Hasonlók: Liza, Lara, Lia, Lídia, Lotti, Lúcia, Luci, Lujiza, Lola, Nóra, Nadin, Natasa, Nikolett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!