Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mást is zavar az, hogy babalát...

Mást is zavar az, hogy babalátogatás alatt a vendégeknél van a baba, körbeadják, ha többen jönnek? Mivel lehet ezt udvariasan, nem sértő módon visszaszorítani? Ti mit tettetek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

Annyira nem értem ezt a hozzáállást.

Ha ez zavar akkor minek fogadsz vendéget?Meg lehet mondani mindenkinek,hogy nem szeretnél vendéget fogadni,majd ha elég nagy lesz a kicsi és te is beleszoksz a dolgokba akkor szólsz mindenkinek és akkor tartotok egy kis ismerkedős bulit és kész.Aki ezt nem érti meg az így járt akinek meg számít az,hogy mit érzel(tehát igazi barát)az meg tudomásul veszi,hogy ezt akarod és elfogadja.

Ha meg már ott vannak,akkor is lehet mondani,hogy oké ennyi volt a babázás,ilyenkor a gyerek már aludni szokott,úgyhogy leteszem aludni,mert nem szeretném,hogy felboruljon a napirendje.A beszélgetést meg lehet csendben folytatni.

Felnőtt ember vagy,nehogy már bárki megcsináljon veled bármit.

Mi lesz később,amikor valami gáz van az óvónőkkel vagy a tanárokkal,vagy akár bármi egyéb helyzetben,amikor ki kell állni a gyerekedért?

És elárulom a plusz poént,csak hogy ne legyen egyszerű az élet,csinálhatsz bármit,úgyis lesz valaki aki beleköt és úgyis lesz olyan mondatod,amivel megsértesz valakit.Ezzel nem kel foglalkozni,csináld azt,ami neked jó és ne foglalkozz mással.

2016. jún. 15. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én vendégeim megkérdezték, hogy megfoghatják-e. Odaadtam persze. De egyáltalán nem tolakodtak így, és nem adták körbe. Ha ilyen lett volna, elvettem volna a babát tőlük. Nem bunkón, de ha elkezd sírni, akkor mondhatod a babának, hogy "na gyere ide anyához". Ennyi. Aztán elveszed.
2016. jún. 15. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát állj ki mellette. Mi az h tudod h aludni akar a baba ès nem adják neked?

Engem azèrt zavar ez a kèzből-kèzbe dolog,mert a fiam már nagyobb 7hónapos. Na ő már nagyon hozzászokik ha egy dèlután rokonoknál vagyunk,vagy ők vannak itt, ès hurcibálják..este ès másnap alig tudom letenni,már sír... Nagyon megszokja. Nálunk anyós kapja mindig fel. De mivel most gyakorolja a kúszás-mászást, mondom is neki hogy tegyük csak le "ödönkèt" hadd másszon kicsit.

Te is megmondhatod hogy kèred a babádat mert el akarod altatni,kifáradt a sok ismeretlen embertől :) de nálam volt h rokonok altatták el.

2016. jún. 15. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

3 hónapos babámmal karácsonykor.. pont akkor akarták megfogni vagy 10-en, mikor aludt volna el. Kértem őket, hogy ne most. Fogdosták mikor felkelt és evett. Úgy nem zavart egyáltalán. Volt aki akkor látta először. Csak hát alvás előtt amilyen nyűgös lehet még el is sírta volna magát.

Hogy mit tehetsz ha zavar.. kérd meg az embereket, hogy ne tizesével jöjjenek. Most 2-3 embernél nem jár annyira körbe a baba, mint ha 10-en lennének. Babalátogatáskor úgy próbáltam, hogy egyszerre ne legyenek sokan. De mivel eszik-alszik baba volt újszülöttként sokáig úgyse zavarta, ha jöttek látogatni.

2016. jún. 16. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!