Másnál is előfordul, hogy egy éves gyermeke csak úgy leteszi a fejét mindenhol, mintha aludni készülne? Játék közben a földre, állás közben a kanapéra?
Figyelt kérdés
Egyébként nagyon sokat alszik.2016. jún. 14. 14:29
11/15 A kérdező kommentje:
Igen. Azért is írtam később. 1,5 órát van ébren egyhuzamban és közben is le -le fekszik.
2016. jún. 14. 20:15
12/15 anonim válasza:
"Két alvás között abban az alig másfél órában csinálja."
Én ez alapján arra következtettem, hogy a napi 2 alvás közt ennyit van ébren...nem volt egyértelmű.
Így más a kép. Mit mondd a védőnő/háziorvos? Mert ez azért nagggyon soknak tűnik.
Az én fiam 1x alszik du, de napközben sokszor csinál ilyet...
13/15 Betu válasza:
Azért egy 1 éves babànak màr több időt fel kellenne lennie. A kisfiam 15 hónapos és képes 7 óràt is egyhuzamban ébren lenni. A neten van jó tàblàzat ami leírja hogy àltalànossàgban mennyit alszik egy -egy baba. Szerintem ezt orvosnak kellenne jelezni. A kisfiam csak akkor rakja le a fejét amikor mutatja hogy hol kell aludni. Pl. Àgy, kanapé. Így huncutkodik.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem venném észre, hogy huncutkodik, akkor msolyogna. De ez olyan "megfáradtam" fejletevés. Régebben nem volt.
Mindenki tudja mennyit alszik, semmit nem ötletelnek. Ő ilyen, ez a válasz. Vasát kérdtem nézzük meg, rendben van.
2016. jún. 14. 20:48
15/15 Betu válasza:
Akkor rendben van. Van ilyen aki ilyen sokat alszik az biztos mert a tesóm is ilyen volt most is ilyen nagyon sokat alszik, pedig màr 28 éves😀!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!