1,5 eves kisfiunak huznatok furdobugyit tengerpartra?
inkább úszópelust, nekünk jobban bejött.
ha a meztelenség a kérdés akkor természetesen nem lehetne pucéron a 1,5 évesem
mi most voltunk 1,5 éves lánnyal...ő fürdőruhában volt és úszópelusban, meg míg száradt addig csak sima pelusban. nem hagytam én sem pucéron.
de egyáltalán nem találtam azt sem erkölcstelennek, aki mellett 3 méterrel pucéran fürdette a 2-3 éves gyerekét. szerintem ebben a korban ez nem gáz.
volt egy 4-5 év forma kisfiú, pucéran fürdött az is, na az már azért eléggé gáz.
Én inkább pelenkát adnék rá.
Lányommal volt egy olyan eset, hogy kapott egy nagyon csajos kis fürdőbugyit, amit rá is adtam lelkesen. Erre 5 perc múlva belekakilt.
Szerintem ennyi idősen - amíg még nem szobatiszta nappal - semmi értelme csak magában ráadni egy fürdőruhát, vagy belepisil vagy belekakil, akkor meg úgyis le kell venni.
Ha az a kérdés (nekem nem egyértelmű), hogy húznék rá vmit, vagy hagynám pucéran, akkor az a válaszom, ha húznék rá pelust, mert nekem ciki lenne ha odapisilne vkinek az orra elé. A kakiról ne is beszéljünk.
fiúk nem bugyit, hanem gatyát hordanak ;)
igen, adnék rá, strandon mindig is adtam rá. viszont fürdőpelust soha, mert tök felesleges. a kakát egy fürdőnadrág is bent tartja, pisin, hígf*sáson a fürdőpelenka se segít.
vagy max a zsebes pelusunkat használnám strandra (természetesen betét nélkül :)).
és de, tiszta homok lesz minden. főleg, ha bele is fog feküdni. mert bele fog, kétséged ne legyen felőle. de ez miért baj?
meleg lesz... te sem húzol száraz gúnyát, miután kijössz a vízből. a kicsinek is pont annyira lesz melege, mint neked.
de max felszerelkezel 2-3 gatyával, és ha kijön, szárazra cseréled. a vizes pedig pikpakk megszárad a napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!