Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennetek a helyemben? Van...

Mit tennetek a helyemben? Van itt borgyogyasz/sebesz esegleg? Kep is van

Figyelt kérdés

Nem azt akarom hogy ti mondjatok meg mit csinaljak csak erdekelnek a velemenyek

Kisfiam lapockajan 3hetes koraban kijott egy anyajegy ,kb.mindenhonapban jartuk az orvosokat aztan mondtak mikor 6hos volt hogy mar most levennek de nem mertem belevagni feltem..mondtak hogy jo akkor megvarjak mig betolti az egyevet..majusban toltotte de meg mostsem mertem vissza vinni..felek hogy mi lesz

Azt mondjak joindulatu daganat

Kepet is toltok hatha latott mar valaki ilyet

2016. jún. 13. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz baja, ha kivágnak egy anyagjegyet.

Hanem attól, ha ki kéne vágni és te mégsem hallgatsz az orvosokra.

2016. jún. 13. 12:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A struccpolitika hatalmas tragédiákhoz vezethet ha egészségről van szó.Szerintem ezzel az anyajegy félével semmi gond nem lesz,jóindulatú,de ha nem akarod levetetni (végül is ha nem muszáj maradhat) akkor fél évente menj el egy ellenőrzésre a gyerkőccel.

Most durván fog hangzani,de mi a jobb? Ha esetleg kiderül,hogy rosszindulatú,és időben "elkapják" vagy ha meghal áttétes melanómában mert felelőtlen vagy???

4 anyajegyem vették le,veszélyeztetett vagyok,a melanóma a leghamarabb áttétet adó rák fajta.Vidd el szűrésekre,és óvd,kend a bőrét,és nem lesz semmi baj.de ezt ne csináld,hogy félsz,és nem viszed kontrollra.

2016. jún. 13. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Ne irkalj olyanokat hogy meghal!😡

Viszem kontrollra jovo7en csak felek hogy milesz.

2016. jún. 14. 09:33
 14/16 A kérdező kommentje:

8orvos latta mindegyik mast mondott!

Egy professzor bokte ki hogy joindulatu es egy sebesz addig csak:Csipes,a bcg.tol,megcsipte valami stb

3hetente fakadt ki az anyajegy kiholyagosodott es valadekozott DE mar december ota nem fakadt ki

2016. jún. 14. 09:36
 15/16 anonim ***** válasza:

De IGEN írok,mert annyira rettegsz,hogy az már nem egészséges,és csak így lehet megértetni veled,hogy ez nem helyes!

Vidd el egy sebészhez,szedesd le neki.Elküldik szövettanra,és ennyi.Soha többet nem kell aggódnod miatta.

2016. jún. 14. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Az anyajegy soha nem jó ha kifakad meg váladékozik!

Vetesd le neki.Nekem is volt tavaly egy anyajegyem,mondta a bőrgyógyász,hogy szerinte ez még jóindulatú,de az ilyenek rákosodnak el,vetessük le.Levetetettem és kész,nem kell aggódni miatta.A szövettan szerint is rendben volt még.

2016. jún. 14. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!