13 hónap a tesók között. Ti bevállalnátok?
Az enyémek között 17 hónap van és csak most nehéz, hogy a kicsi is járni tanu. Előtte nem estem nagyon kétségbe, illetve semmi volt ehhez képest az elmúlt egy v. Jó evők, aktív, de elfogadó gyerekek. Csak egymással szemben nem.
Ez alapján én most már azt gondolom, hogy ha kevesebb a különbség köztük, még jobb lett volna, mert mire a nagy is keménykedni kezd, addigra akicsi már sokkal erősebb lenne. Most sokat kap szegény. A többi nem kérdés, hogy válallnám-e, ez a 17 hónap is szuper, csak nagyon kell vigyázni egy, már nagyon erős bátyus mellett a totyogóra.
Konkrétat nem tudok mondani, ez a ti körülményeitektől függ. Nekünk a jelenlegi helyzetünk nem túl jó (de másokhoz viszonyítva jobb), de ha becsúszik, megtartottuk volna.
Nem rég megismerkedtem egy nővel, hamarosan szül, 10,5 hónap lesz a babái között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!