A 2. Pampers pelenka és a 4-es között mi a külömbség?
Nekem 5 hónapos a pici fiam, de ílyen baleset nem volt, hogy kifolyt volna a pampers-ből, ha a neve sincs olcsó volt alatta akkor volt, hogy mindent mosnom kellett. Lehet, hogy a 2.-ból azért folyt ki mert nagy lehetett rá.
Szerintem nagyon jó, a Liberó szerintem is nagyon vastag, biztos nem olyan kényelmes a picinek, mint a pampers.
Szia!
Nekünk a 4-es mérettől nem volt jó a pampers. Azóta használunk dm-est és tescost. Az utóbbi nagyon jó (a színes) jelenleg nekünk a legjobb. Ha arra járunk mindig veszünk.
A kicsinek megint pamperst használok. Majd kiderül neki meddig lesz jó.
Judy
3hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Szió!
A 2-es pelus még nem rugalmas derekú, míg a 4-es már igen. Ezért lehet, hogy mivel a 2-es nem gumírozott, nem lehetett annyira ráilleszteni a babád pocijára és popsijára, ezért kiendgedte a pisit. A 4-es viszont már gumis derekú, és jobban illeszkedik.
Egyébként én a Huggies-ra esküszök. A hátulja végig gumírozott, még a ragasztócsík előtti rész is, és amit a legjobban imádok benne az az, hogy Micimackós minta van rajta. :)))
Szia!
Az 5. válaszadó vagyok, és az előttem szóló írta, hogy drága a Huggies pelus. Nekem is mindig ezt dörgölik az orrom alá a Pampers és Libero rajongó ismerős anyukák, és mikor megmondom az árát, békén hagynak. A 78 darabos (Midit használunk) akcióban 2990.- forint, és 5 hónapos kislányom születése óta mindig van akció (kb havonta), és soha nem vettem még drágábban. Ezzel szember a Pampers 3.500.- forinttól még nem volt soha olcsóbb akcióban sem, a Liberoról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!