Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vettetek a babátok első...

Mit vettetek a babátok első szülinapjára ajándékba?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy triciklit kapott a kislányunk. Eleinte csak ült benne és nekünk kellett irányítani, de most már ő kormányoz, elég, ha toljuk :)
2010. ápr. 12. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

FISHER-PRICE ROLL A ROUND DZSUNGEL BARÁTOK GOLYÓPÁLYA

Ez a kedves játék a Roll-a-Rounds termékcsalád új tagja, mely kiváló minőségben készült a legszebb színekben.

A játékhoz 6 golyó tartozik. A golyók belsejében különböző állatok vannak: majom, tigris, elefánt, krokodil, madár és oroszlán..

A játék izgalma: Vajon hol érkeznek le a fatörzsbe ejtett labdák? A vízesésen át a kis tóba, vagy pedig a hídon és a fatörzsön ás a virágos rétre? Közben a tó és a rét zenére körbe forog, és megforgatja a dzsungelbarátokat. A körbe forgó golyók belsejében az állatok is forognak tengelyük körül.

A játék hosszú időn keresztül leköti a kicsit, mert több variációs lehetőséget rejt magában a fentieken kívül is: A majmok ajtaja nyitható, a rózsaszín pillangó körbe, a sárga pillangó föl-le mozgatható.

ÉS még a nagyszülök + keresztsz.

fp.zenélö mesekönyv

fp. csészék,

micimackó nagy zenélös könyv

keménylapos mesekönyvek

fp. zenélö cirkuszos elefánt kockával

( novemberi,és fiú)

Majd bövült a játék mennyiség karácsonykor.

De mindezek elött félévesen ,kapot fejlesztö játékokat elöször.

fp.kockaevö víziló,fp.zsiráfos golyopálya,fp.kockanyelözsíráf

Legtöbb játékott használtan olcson ,színte új állapotban vettem .ÉS IMÁD JÁTSZANI, MERT LEÜLTEM MELLÉ ÉS MEGTANITOTTAM ...

2010. ápr. 12. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én lányom is triciklit kapott és azóta is imádja. Van amikor nem ül benne, hanem tolja, de csakis azzal indulhatunk el sétálni, játszótérre, postára, boltba, stb.

2010. ápr. 12. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Játszó sátrat kapott, baba konyhát,baba kocsit, homokozó készletet.
2010. ápr. 12. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Keménylapos mesekönyveket, és az ismerősöktől/rokonoktól is azt kértem.
2010. ápr. 12. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet kapott,imádja.

[link]

2010. ápr. 12. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!