Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Családi pótlék ügyben hol...

Családi pótlék ügyben hol tudok érdeklődni?

Figyelt kérdés
Már három hónapja beadtam az igénylésemet családi pótlékra, de még egyszer sem érkezett. Az egyszeri anyasági segélyt megkaptam. Azt is egy azon levélben igényeltem. Kaptam több telefonszámot budapesti Váci úti irodához, de egyiket sem veszik fel. A négy hós babámmal így influenza idején nem szívesen mennék el személyesen érdeklődni. Na, meg hol tudnám megszoptatni?
2008. szept. 26. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Magyar Államkincstárnál tudsz érdeklődni, akár e-mailben is.

És hol szoptatnád meg? Ahol jól esik! :D Ezért nehogy otthon maradj!

2008. szept. 26. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Írtam már nekik egy mélt.

Egyébként gondoltam már rá, hogy közfelháborodást okozok egy zsúfolt hivatalban való szoptatással.

2008. szept. 26. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam vele az elején. De ne érdekeljen. Ha nem csinálnak külön helyiséget ilyen célra, akkor nyugodtan. Ez a legtermészetesebb dolog a világon, és ha valakinek nem tetszik, hát ne nézzen oda.

Nekem volt olyan esetem, hogy valaki be akart küldeni egy szúrós pálmafa alá szoptatni, még azt is felajánlotta, hogy bevisz alá egy széket.... :D

2008. szept. 26. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!én az anyasági segéllyel voltam így!Nem kaptam meg mert elkeverték a papíromat!Telefonon érdeklötem rendszerint leráztak azzal,hogy jővő héten utaljuk.Végül egy ott dolgozó ismerös segítségét kellett kérnem,hogy megkapjam!Kaptál határozatot,hogy jár a családipotlék?Ha a telefont nem veszik fel lehet kénytelen leszel be menni és az asztalra csapni,hogy intézkedjenek!Bezzeg ha mi nem fizetnénk be valamit időben!!
2008. szept. 26. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
ha még nincs meg ez a telószám:06-53/505-360 Cegléd, Itt érdeklődhetsz!Nem egyszerű utólérni őket,de próbáld többször egy nap.Sok sikert!
2008. szept. 28. 09:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kommenteket.

Időközben kiderült, hogy az igénylésemet, amit június 27-én vettek át augusztus 5-én iktatták.

Még el sincs bírálva, hogy jár-e a családi pótlék vagy sem.

Két helyen is megígérték, hogy hagynak üzenetet a hölgynek akihez tartozom és megsürgetik a dolgot.

Ezen már mit sürgetnek?

2008. okt. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!