Hány hónapos kortól ajánlják a kenguru hordozót és az ugró hintát amit az ajtó mellékre is és a mennyezetre is fel lehet tenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni kisfiamnak,de nem tudom mikortól használhatnám.Kisfiam 3 és fél hónapos.2010. ápr. 12. 12:22
1/2 anonim válasza:
Kengurut szerintem már használhatsz, de az ugró hintával még várnék fél éves koráig a helyedben. Ott ugyanis nagyobb terhelésnek van kitéve a gerince éppen az ugrálásból kifolyólag.
2/2 anonim válasza:
A kenguruból sok féle van. Létezik újszülött kortól(abba vízszintesen is bele lehet kötni a babát), de a legtöbbet 2 hónapos kor előtt nem ajánlják a gerincük miatt:-)
A hintát nem tudom:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!