Az adamo hintához milyen alkatrészeket érdemes venni?
A hintához adnak kampót vagy külön kell venni?
Mire jó a keresztrúd meg a rugó?
Plafonra kellene fúrni állvány nélkül?
Ha veszek állványt akk nem kell a kampó?
Állványt nem vennék (pedig eleinte nagyon akartam), mert egyrészt csak 10 kg-ig jó, másrészt láttam egy videót a használatról, és ott lábbal tartották az alját, hogy a parkettán ne csúszkáljon.
Nekünk a rendelt tipli beszakadt a panelba, így Obiból vettünk újat. Másrészt 2 kampót rendeltünk, hogy a rugó és a biztonsági acélsodrony két külön helyen legyen felakasztva az extra biztonságért. Ja, és van kisebb és nagyobb rugónk is - szerencsére, mert az egyik sodrony selejtes volt, így a másikat tudjuk használni.
Nekünk az állvány egy percet nem csúszkált a parkettán, de tény hogy csak 10 kg-ig ajánlják (bár ránézésre is többet bír, de betartottuk azért).
A keresztrudas hintába elvileg könnyebb ki- és betenni a gyereket. A simát nem próbáltuk, így nem tudom, hogy abba tényleg nehezebb-e.
Állványhoz adnak kampót, ha csak hintát veszel, nem.
A rugó állványhoz is jó, és nem csak onnan hasznos hogy a baba maga tud rugózni. Már 6 hetesként (akkor vettük a hintát) a rugózás nyugtatta meg a legjobban.
Egyébként, ha fel tudjátok fúrni és nem akarjátok hordozni (vagy több kampót is el tudtok helyezni), akkor felesleges az állvány.
Nekünk azért kellett, mert nem sajátban laktunk, később költöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!