Helo mindenki. tegnap voltam 12 h genetikai uh, ahol 2.7 mm volt a tarkóredő . Nagyon meg vagyok ijedve . Hétfőn mennem kell Debrecenbe ott is megnézik. úgy izgulok. Másoknak hány mm volt, ,? volt valakinek annyi mint az enyém?
Figyelt kérdés
Köszönöm A válaszokat mindenkinek2016. jún. 8. 06:35
11/25 anonim válasza:
7. vok, engem pestre küldtek. kombinált tesztet csináltattál?
12/25 anonim válasza:
"mielőtt kivégezteted. Meg azért nézz utána hogy nyírják ki ezeket a babákat."
Nem pártolom az abortuszt,de helyetted is szégyellem magam ezért a hozzászólásért...
13/25 anonim válasza:
szia, az én kisfiamnak 3,6 mm volt, sokkal több, mint nektek, egészséges 3 éves legény :-)
én is úgy tudom, hogy 3 mm-ig jó, de tény, hogy van olyan hely, ahol már 2,5 mm felett további vizsgálatra küldenek, véreredményeidet tudod már?
nekem amúgy csináltak chorionbiopsziát, de mint írtam, szerencsére minden rendben azóta is
14/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek jól esik..nem voltam kombinált tesztem már bánom :( nem tudom lehet -e még!! a vér eredmény jó volt de még van egy két lelet amire még várni kell.. Hétfőn remélem minden rendbe lesz majd megírom..köszönöm a válaszokat további szép napot nektek .
2016. jún. 9. 11:42
16/25 A kérdező kommentje:
sziasztok voltam Uh- ahol a tarkóredő 3,4 mm lett gondolhatjátok hazáig sírtam ismét.. a nyak mind a két oldalán találtak cisztát ..azt mondták az fel szokott szívódni erről vélemény,tapasztalat? Tegnap megcsinálták a magzatvíz vételt(hasbaszurit) jöv.hét szerdán megjön az eredmény...
2016. jún. 15. 06:52
17/25 anonim válasza:
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!
19/25 anonim válasza:
én vagyok a 3,6mm-es, nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi gond és nem is lesz, nekünk ciszták nem voltak, így abban nem tudok segíteni sajnos :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!