Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Helo mindenki. tegnap voltam...

Helo mindenki. tegnap voltam 12 h genetikai uh, ahol 2.7 mm volt a tarkóredő . Nagyon meg vagyok ijedve . Hétfőn mennem kell Debrecenbe ott is megnézik. úgy izgulok. Másoknak hány mm volt, ,? volt valakinek annyi mint az enyém?

Figyelt kérdés
Köszönöm A válaszokat mindenkinek
2016. jún. 8. 06:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
7. vok, engem pestre küldtek. kombinált tesztet csináltattál?
2016. jún. 8. 09:53
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"mielőtt kivégezteted. Meg azért nézz utána hogy nyírják ki ezeket a babákat."

Nem pártolom az abortuszt,de helyetted is szégyellem magam ezért a hozzászólásért...

2016. jún. 8. 10:00
 13/25 anonim ***** válasza:

szia, az én kisfiamnak 3,6 mm volt, sokkal több, mint nektek, egészséges 3 éves legény :-)

én is úgy tudom, hogy 3 mm-ig jó, de tény, hogy van olyan hely, ahol már 2,5 mm felett további vizsgálatra küldenek, véreredményeidet tudod már?

nekem amúgy csináltak chorionbiopsziát, de mint írtam, szerencsére minden rendben azóta is

2016. jún. 8. 13:23
 14/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek jól esik..nem voltam kombinált tesztem már bánom :( nem tudom lehet -e még!! a vér eredmény jó volt de még van egy két lelet amire még várni kell.. Hétfőn remélem minden rendbe lesz majd megírom..köszönöm a válaszokat további szép napot nektek .
2016. jún. 9. 11:42
 15/25 anonim ***** válasza:
Mi volt az uh-n?
2016. jún. 14. 23:18
 16/25 A kérdező kommentje:
sziasztok voltam Uh- ahol a tarkóredő 3,4 mm lett gondolhatjátok hazáig sírtam ismét.. a nyak mind a két oldalán találtak cisztát ..azt mondták az fel szokott szívódni erről vélemény,tapasztalat? Tegnap megcsinálták a magzatvíz vételt(hasbaszurit) jöv.hét szerdán megjön az eredmény...
2016. jún. 15. 06:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!
2016. jún. 15. 07:05
 18/25 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz!!!!!
2016. jún. 15. 08:06
 19/25 anonim ***** válasza:
én vagyok a 3,6mm-es, nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi gond és nem is lesz, nekünk ciszták nem voltak, így abban nem tudok segíteni sajnos :-(
2016. jún. 15. 09:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia! Van mar eredmeny?
2016. jún. 23. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!