Csak én vagyok ennyire érzékeny?
:) Nekem is volt ilyen. Az én fiam elég sokáig8vagy 6hós koráig) nem lehetett egyedül hagyni. Én vittem mindig magam után. Persze a wc-re nem! :) Majd eljött az az idő hogy elkezdett mászni és felfedezte a világot. Onnanstól kezdve jóformán egyedül elvan egész nap,én meg csináloma amgam dolgom. Most 10hós. Nem vagy érzékeny,nagyon kimerítő ám,egy ilyen picivel,aki nem pont minta gyereknek számít...
Homeos bogyit meg mindjárt keresek neked.
Én is csak nyugtatni és biztatni tudlak!
Én a kisfiammal még éjszaka is fel le járkáltam, hogy legalább ő aludjon éjszaka és én volt úgy , hogy egy hét alatt 20!!! órát aludtam. Ez tartott kb 4 hós koráig. Aztán 7 hónapos korában már mászott és érdekelték a játékok egy kicsit (kb 10 percre foglalta le az öszzes játék egymás után). Mos kilenc hónapos és egyre jobban önállósodik, persze még most is utánam mászik a konyhába is, de legalább nem kell fél kézzel kavargatnom az ételt!
És tudok hajat mosni végre! Azt nagyon szereti nézni, hogy tekerem a törülközőt a hajamra!
Kitartás! Már nemsokára minden jobb lesz! Sőt! Szerintem a hálós járókát is ki kellene majd próbálnotok!
Ja! Ha megnyugszol, aludni is könnyebb lesz!
Annyira együtt érzek veled!
Alvászavarra a SEDATIF PC komplex szert ajánlom neked, ezt még a babáknak is ajánlják, ha nem tudnak el- vagy visszaaludni.
Én sem szerettem egyedül lenni a babámmal eleinte, aztán javult a helyzet. Szerintem is, miután majd elkezd kúszni-mászni javulni fog a dolog. Addig is kitartást!
3 hós baba anyukája (de ez már a második kislányom!:-)
Először is bízz magadban, és hallgass az ösztöneidre, azt hiszem ez a legfontosabb. Szerintem mindenki így van ezzel az elején, bár azt nem írtad mennyi idős a babád.
Nekünk a játszószőnyeg vált be nagyon az elejétől. Mindig hagytam, hogy azon próbálja feltalálni magát, és szerencsére akár egy-másfél órát is elvan rajta. Egyébként mikor majd mosolyog és láthatóan kommunikál Veled, minden átvirrasztott éjszakát egy pillantás alatt elfelejtesz!
Alvásra nekem a legjobban a teekanne Sweet Dreams teája jött be, szerintem egy próbát megér.
Esténként kérd meg a párod, hogy masszírozzon meg tetőtől talpig valami kellemes illatú olajjal, az neked is jót tesz, a tejtermelésnek meg pláne. Ha te nyugodtabb leszel, akkor a baba is.
Kitartás, ez az időszak is elmúlik
Én is a SEDATIF PC-t ajánlom, tényleg jó és nincs káros mellékhatása.
A kiborulás nálam is volt az elején, idegesítetett, hogy ordít a baba, fáradt voltam, és semmi nem segített, bármit csináltam vele. Hallottam egy mondást: a kutya ugat, a macska nyávog, a kisbaba sír. Vagyis neki ez a dolga! Hülyén hangzik, de én ettől megnyugodtam, valószínűleg azért, mert már nem éreztem magam alkalmatlannak, hiszen termászetes, hogy a baba gyakran sír. A nyugalmam miatt jobban átvészeltem a pocifájós korszakát, segítettem neki, hogy ottvagyok, és szeretem, dajkálgatom, magamhoz ölelem akkor is, ha neki fáj és sír, én pedig fáradt vagyok. Nem számít, lényeg, hogy Ő érezze, hogy vele vagyok. Ne ijedj meg a babádtól! Egyedül is meg tudod oldani, hiszen az édesanyja vagy! Más baba is nyűgös, ezen túl kel jutni! Gondolj arra, hogy nagyon sokan ugyanezt éljük át, akár veled egyszerre is, ott éjszakázunk mi is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!