Elnézést, de egy apuka is adhat nevet nem igaz? :)
Szóval, a feleségemmel régen megnéztük a Rebecca című klasszikus musical-t és azóta Rebekát szeretnénk. Bár a darabban a nő nem volt valami pozitív szereplő, de a lányunk nevét akkor el is döntöttük... Azóta van már két fiunk... :)
2016. jún. 2. 23:15
12/20 anonim válasza:
Ha lanyom lenne, Teodora lenne. Eddig egy fiam van, remelem talalok egy uj apukanak valot, es szulhetek meg :)
2016. jún. 3. 00:59
13/20 anonim válasza:
Nekem Maja Boglárkám van. De tetszett még: Amélia, Emilia, Olivia, Sára, Viktória, Léna, Johanna, Daniella.
Ha csak rajtam múlt volna, Emilia Sára lenne, ha apukán, akkor Luca. Ez nálam fel sem merült, mert a páromnak egyetlen szerelme volt előttem, Luca... De egyébként tetszik a név.
2016. jún. 3. 05:51
14/20 anonim válasza:
Azért sok függ a vezetéknévtől és az apuka ízlésétől is....
A lányunk Veronika lett volna, szóba került még a Bernadett, Emőke, és a Boglárka is.
Két fiunk van :)
2016. jún. 3. 07:56
15/20 anonim válasza:
Karolina, Ráhel, Anna, Szófia, Elizabet ezek nagyon tetszenek de még mi sem döntöttünk
2016. jún. 3. 12:10
16/20 anonim válasza:
nekem az Emília és az Olívia tetszik, meg még néhány...a férjemnek a Doroti, ami igazából nekem is tetszik így ha lesz kislányunk biztos Doroti lesz a második nevet meg majd eldöntjük :)
2016. jún. 3. 12:43
17/20 anonim válasza:
Adél a kislányom. Diána van a pocakomban. Nekem tetszik mégis Zara és a Janka is.
2016. jún. 3. 13:05
18/20 Lencsibaba0121 válasza:
A lányom Ágnes Lenke, az uncsitesó Gréta. Nekem még nagyon tettszik a Mira, a Bernadett és a Zsanett is!
2016. jún. 3. 14:46
19/20 anonim válasza:
Nálunk legutóbb a Zita volt a favorit, de szóba került az Anna, Kata, Edit is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!