Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy nevezzem el a kislányom?

Hogy nevezzem el a kislányom?

Figyelt kérdés
Anyukák, milyen nevet adtatok/adnátok a lányotoknak?
2016. jún. 2. 22:35
1 2
 11/20 anonim válasza:
66%

Szia!

Elnézést, de egy apuka is adhat nevet nem igaz? :)

Szóval, a feleségemmel régen megnéztük a Rebecca című klasszikus musical-t és azóta Rebekát szeretnénk. Bár a darabban a nő nem volt valami pozitív szereplő, de a lányunk nevét akkor el is döntöttük... Azóta van már két fiunk... :)

2016. jún. 2. 23:15
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Ha lanyom lenne, Teodora lenne. Eddig egy fiam van, remelem talalok egy uj apukanak valot, es szulhetek meg :)
2016. jún. 3. 00:59
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

Nekem Maja Boglárkám van. De tetszett még: Amélia, Emilia, Olivia, Sára, Viktória, Léna, Johanna, Daniella.

Ha csak rajtam múlt volna, Emilia Sára lenne, ha apukán, akkor Luca. Ez nálam fel sem merült, mert a páromnak egyetlen szerelme volt előttem, Luca... De egyébként tetszik a név.

2016. jún. 3. 05:51
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Azért sok függ a vezetéknévtől és az apuka ízlésétől is....

A lányunk Veronika lett volna, szóba került még a Bernadett, Emőke, és a Boglárka is.

Két fiunk van :)

2016. jún. 3. 07:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Karolina, Ráhel, Anna, Szófia, Elizabet ezek nagyon tetszenek de még mi sem döntöttünk
2016. jún. 3. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem az Emília és az Olívia tetszik, meg még néhány...a férjemnek a Doroti, ami igazából nekem is tetszik így ha lesz kislányunk biztos Doroti lesz a második nevet meg majd eldöntjük :)
2016. jún. 3. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Adél a kislányom. Diána van a pocakomban. Nekem tetszik mégis Zara és a Janka is.
2016. jún. 3. 13:05
 18/20 Lencsibaba0121 ***** válasza:
A lányom Ágnes Lenke, az uncsitesó Gréta. Nekem még nagyon tettszik a Mira, a Bernadett és a Zsanett is!
2016. jún. 3. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Nálunk legutóbb a Zita volt a favorit, de szóba került az Anna, Kata, Edit is.

3 fiam van.

2016. jún. 3. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Eliza, Bella, Eszter, Norina, Laura.
2016. jún. 5. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!