Másnak is izzad a 4 hónapos kisbabája?
Egyhetesen csurom víz volt a lányunk tavaly a 40 fokban.
Hány fok van nálatok?
Mibe öltözteted?
A téli és a nyári hőérzet egyébként más. Ugyanazok a kolléganők, akik cidriznek télen a 22 fokos irodában, nyáron 20 fokra állítják a klímát.
Köszi! Igen én is arra gondoltam, hogy a téli 22-23 fok nem ugyanolyan mint a nyári :) Ráadásul akkor ő még picike újszülött volt :) És igen, a páratartalom is más, nem olyan száraz a levegő, az biztos :)
Csak egy réteg ruhát adok rá, rövid ujjú body és kisnadrág általában :)
Szellőztetni is szoktam este, meg reggel, figyelem hogy amíg kint még hidegebb van mint bent kinyitom az ablakot :) Nap ellen redőny, az is megy :)
Csak először olyan furcsa volt, hogy izzad a kis lábikója :)
En 4 honaposom is! Pedig mi angliaban lakunk, itt nincs is 40 fok, de még 20 se:D 2 pulcsit is adtam ra, mert en is megfagytam, o meg leizzadt. Szopizas kozben is leizzadt.
De az enyemnek jon a foga, mar belazasodott tole, es akkor is csurom viz volt szegeny. Tied is lehet, hogy fogzik
Engem is az bizonytalanított el, hogy ahogy az 5. válaszoló írta, sokan mondják hogy egy kisbaba nem izzad :) de ha melege van...
Igen nekem is belepálik a ruhába, a feje is nedves :) Főleg ha alszik, eszik :) Remélem azért nem kap valami fertőzést, törölgetem napközben is :)
Igen, fogzik is, bár lázas még nem volt tőle, csak csupa nyál, meg mindent megkóstol :)
Múlt héten volt egy kis hőemelkedése, de azt betudtam az oltásnak, reggelre el is múlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!