Van olyan baba, aki még 3 hónaposan sem akart kitámasztani, és aztán jött magától a dolog kicsit később?
Figyelt kérdés
A kisfiam rendkívül mozgékony, erős, vidám baba, de ha a hasára fordítom, ordít, és nem hajlandó kitámasztani, amit pedig már kellene. Pedig rávezető, erősítő gyakorlatokat is csinálok vele, de utálja.Abban reménykedek, hogy egyszer csak csinálni fogja, hisz annyi mindent csinált hirtelen, egyik napról a másikra. Volt valakinek ilyen, reménykedhetek?2008. szept. 25. 19:33
1/5 anonim válasza:
Az én fiam még csak nem is nagyon fordította át a fejét hasonfekvésben, és ordított. Kb.5 hónapos volt,amikor kinyomta magát, de onnantól kezdve szinte naponta produkált valami újat!! Most 11 hónapos,és egyedül jár :)
2/5 anonim válasza:
A lányom sem nagyon akarja, bár az ereje meglenne hozzá, egyszerűen csak utál hason lenni, ha ébren van. Hiába próbálom a fejecskéje mellé tenni a karjait, hogy nyomja ki magát, mindig leviszi a teste mellé, úgy pedig nehéz. Gyakorolni kell, meg kedvet csinálni hozzá (mondjuk tegyél elé érdekes játékot) és biztosan menni fog. 4 hós kislány anyukája.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam most töltötte a 3hónapot 23-án. És már 2és fél hónaposan kinymta magát.Feküdni nem szeret csak állni szeretne, de még megforduéni csak kétszer tudot.
4/5 anonim válasza:
Nekem is nagy, erős 3 és fél hónapos fiam van, de nem régóta megy a kitámasztás. Egyszer-egyszer hasra tettem de utálta, ezért nem erőltettem. A két hónapos orvosi ellenőrzésen, felhúzta ülésbe a doki, Ő pedig nem nagyon tartotta a fejecskéjét.( Pedig mikor én fogtam, már szépen tartotta.) A doki ennyit mondott: "ja, Te ilyen nagy baba vagy!"Talán arra gondolt, ha nagy kicsit lustább. Nem mondta, hogy bármit másként csiáljak. Én azért naponta 3-szor hasra tettem. A mai napig sírás a vége, de napról napra fejlődik. Emeli a fejét, kitámaszt, beszél az elé tett plüssnek vagy inkább panaszkodik...Minden baba más és más ütemben fejlődik, de ez így természetes.
Ne szomorkodj, hiszen Te is tudod, hogy napról- napra tudnak újat produkálni!
5/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is ilyen volt amíg hasfájós volt egyáltalán nem lehetett lerakni hasra.Úgyhogy nálunk később jött minden.Most 6-hós de még nem megy a hátról hasra fordulás,próbálkozik de nem sierül.Mondtam a dokinak ezt,azt mondta aki ilyen erős nagy baba /majdnem 9kg/ az később tanul meg mindent csinálni.Ne izgulj majd idővel kinyomja magát ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!