Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez a Laevolac szirup?

Mi ez a Laevolac szirup?

Figyelt kérdés
Székrekedéses babáknak adják?
2008. szept. 25. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, van babáknak való is. Egy kíméletes, fizikai alapon működő (tehát nem vegyi) hashajtó. Állítólag nem lehet hozzászokni. Én egy időben használtam, szerintem jó. Kellemes ízű, édes cukorszirup.
2008. szept. 25. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2008. szept. 25. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából miután feltettem a kérdést, gondolkoztam el rajta, hogy igazából nem hinném, hogy ehhez folyamodnék, mert nem mondanám, hogy székrekedése van a babámnak, egy-egy nap marad csak ki, amikor nincs kaki, viszont akkor nagyon nyűglődik. Ezt azóta csinálja, amióta hozzátáplálok. 2. hete. Egyébként a kakija krémes állagú, nem száraz, tehát igazából nincs székrekedése.
2008. szept. 25. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én használom a babámnak.Nincs külön babaváltozat.Ez laktóz szirup.Ha sokáig tartó szorulás áll fenn a meghatározott adagtól beindulnak odabent a dolgok.A babámnak az alma,banán megfogja a hasát,de van amikor a tápszer is,ezért én csak pár ml szirupot adok neki és ettől így nincs hasmenése csak fellazítja a székletét és nem küszködik.

2008. szept. 25. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2008. szept. 27. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tanácsos adni,mert tömény cukor az egész!Nem kell hozzá szoktatni.A dokim se ajánlotta,sőt,azt mondta,eszembe ne jusson,ezer más megoldás van a székrekedés megszűntetésére.
2008. szept. 28. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!