Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzástól lehet csak esténként...

Fogzástól lehet csak esténként lázas?

Figyelt kérdés
Az első fognál semmit nem vettem észre, csak azt, hogy a kanalat súrolta mikor etettem, most kijött a második, folyik az orra, nyála, könnye, időnként belázasodik, de inkább estére megy feljebb. Van ilyen, hogy egyik fognál lázas, másiknál nem?
2010. ápr. 10. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogzásnál nem lehet lázas, csak egy enyhe hőemelkedés lehet. Ha láza van arról nem a fog tehet, pláne ha már az orra és könnye is folyik valószínűbb, hogy összeszedett valamit.
2010. ápr. 10. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A fogzásnál nincs láz, de az immunrendszer gyengébb ilyenkor és, ez miatt könnyen benyalnak a babák bármit!

Akár otthon a padlóról vagy bárhol bármit megfog és, aztán a szájába veszi a kis kezét!

Sok vitamin, bodza tea, hársfa tea ami jó a megfázásra!

Ha viszont a láz tartós, akkor kérd ki az orvos véleményét!

2010. ápr. 10. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Az en kisfiamnak 10 honaposan kezdtek kibujni a fogai. Ö belazasodott, olyan 37,5-37,8 volt a laza, bar az orvos azt mondta biztos nem a fogzastol van, 2 este laza volt se elötte se utana semmi, se orrfolyas, se köhöges semmi csak ket este a laz. Szerintem biztos a foga volt ugyanis ezalatt a 2-3 nap alatt jött ki 7 foga egyszerre. Viszont a fogzas magas lazat es orrfolyast,könnyezest, köhögest azt tuti nem okoz. Ugyhogy lehet valami lappango virust kap el, vagy esetleg vissza-visszafertözi magat es azert csak idönkent van laza.
2010. ápr. 11. 01:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mára már úgy tűnik nincs semmi baja, de ha továbbra is lázas lenne megmutatom a dokinak!
2010. ápr. 11. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!