Sok rizs meg tud artani? Ebedre keves rizses pép, uzsira tejberizs. Vacsorara kaphat megint tejberizst vagy az tulzas? 10ho
ha az a cél, hogy ne éhezzen akkor teljesen oké, leszámítva, hogy majd lehet szorulása lesz.
de hogy ebből semmi tápanyagot nem tud hasznosítani, így nem értem... oké, desszert, kell az a babának is, de napi 3x? és hol a főzelék, gyümölcs. hús, gabona, joghurt, túró, tésztaféle?
3as vagyok. értem én, tejjel eszi, írtad hogy a rizspépet kombinálod egész nap a tejberizzsel.
én még mindig nem értem miért nem főzeléket kap ebédre és mondjuk gyümölcsöt joghurttal uzsonnára.
ja, ez így más, azt hittem, vagyis a kérdésből úgy jött le, hogy ebédre rizspépet kapott.
de akkor főzit rizzsel.
bocsánat, félreértettem. azt hittem azt az édes fenét adod neki minden étkezésre :)
egy nap belefér ha így jön ki, de tényleg figyelj oda, hogy valami székletlazítós kaját is kapjon ma, mondjuk egy jó kis baracklevet igyon legalább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!