Lipobase, Eucerin, Babé, vagy egyéb titkos recept ekcéma kezelésére 2 hónapos babának, pl. bioptron lámpa?
Szia!A felsorolt krémeket már mind próbáltátok és nem vált be?
Szerintem (ha úgy van,ahogy írtam fent) kérd ki orvos véleményét,mert ha egyik sem használ,akkor makacsabb ekcémáról van szó.Bocs,hogy megemlítem..Nagyon kellemetlen jelenség,én az egész gyermekkoromat végigszenvedtem az athópiám miatt és csak a szteroidos krémek segítettek.Képzeld,akkoriban ráadásul elég durva kenőcsöket forgalmaztak,de kénytelen voltam...:(
A bioptron lámpáról éppen nemrég mondta egy hölgy ismerős (akinek van) hogy nem szabad csecsemőknél,kisgyermekeknél alkalmazni.
szia,
mi Sanatopicot használunk testápolónak. Babám hat hetes korától az egész testén elszórtam ekcémás foltoktól sszenvedett. Ez az arca kivételével mindenhol visszahúzta. Bár az ekcéma fellángolásakor egyszer vékonyan bekentem sztaroidos krémmel, de azután nem kelltt. A Sanatopic érzékeny bőrre való, magyar termék, és nem utolsó sorban elérhető árban kapható (gyógyszertárban). Az arcára még én sem találtam jó megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!