Nekem barna a szemem a páromnak kék és a családjában is szinte mindenkinek kék. Akkor milyen lesz a gyerek szeme színe?
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 08:48
11/16 anonim válasza:
Barmilyen lehet; ez attol fugg, h melyikotoknek erosebbek a genjei.
Az en csaladomban is mindenki barna szemu, barna haju es kreolosabb boru, kiveve tesomat, akinek kek a szeme. A parom csaladjaban viszont mindenki szokes, kekszemu. A parom raadasul voroshaju :) Ikreink vannak, mindkettonek kek szeme van, a kisfiam szokes, a kislanyom pedig full voros :)
12/16 anonim válasza:
Nekem barna szemem van,anyukámnak is,tesómnak is,apunak zöldeskék. Paromnak kék,anyosnak es aposnak is kékes színű.nagyobbik lányom barna azemu(bar nem sotet,de szep barna).kicsi lányom meg világos kék szemű.😊
13/16 anonim válasza:
Itt egy szemszín-kalkulátor:
14/16 A kérdező kommentje:
Hát meglátjuk milyen lesz, amúgy lány lesz 😊
2016. máj. 25. 13:40
15/16 anonim válasza:
Az en csaladomban csak apamnak van kekeszold szeme, anyamnak es nekem barna. Ferjemekmel, meg csak az apukajuknak barna a szeme, es neki meg a tesoinak is kek. Megis ket lanyom lett barna szemu, es az utolso lett kek szemu, es meg az se biztos hogy ugy marad, mert meg csak 2 honapos. Bar a tesoknak mar 2 hetesen egyertelmu volt a szemszin ;-)
16/16 anonim válasza:
A mi családunkban a sötétbarna szem a domináns, a pároméba viszont a kék, kék szemű a kisfiunk,nem sokára érkezik a 2. babánk majd kiderül, neki milyen lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!