Mennyit lehet egy nap a hordozóban?
szerintem ne kösd magadra, nem az a megoldás, hogy ha nem tud egyedül lenni, hogy arra szoktatod, hogy egy lépést sem teszel nélküle.
pihenőszék, járóka, játszószőnyeg...ezekben remekül el volt a lányom (miután persze megszokta, hogy vannak a napnak bizonyos intervallumai, amikor egyedül KELL lennie) ez lehetőleg legyen eleinte mindig ugyanakkor, fél óra-45 perc, és időzítsd ezekre a blokkokra a házimunkát. az én lányom 3 hónaposan napi 8 órát aludt (az éjszakát is beleszámítva) tehát gondolhatod hogy átérzem miről beszélsz :)
mikor felkelt, általában jó kedve volt még, na ilyenkor betettem a pihenőszékbe, kezébe adtam kulcsot, telefont, bármit ami számára nagyon érdekes, és közben tusoltam, főztem ő meg nézte...így szépen megszokta, hogy az alvás után fél órát-órát egyedül kell elfoglalnia magát. ugyanez délután is legalább egyszer.
most is így van, pedig már 2 éves...ébredés után automatice megy a szobájába játszani, mert tudja hogy ilyenkor más dolgom van.
Mi 4 hónaposan utaztunk városra orvoshoz és vegig aludt meg vissza is. Az én fiam is rossz alvó volt mar 2-3 hónapos korában irtó keveset aludt de hagytam azbagyon körül párnáztam meg játékokat tettem s igy elvolt kis agyba is nagyon szerette mese figurák voltak a falra ragasztva. Meg pld 4 honaposon ra kapott a baba tv-re. Kérdeztem is a gyerekorvost hogy nézheti? S azt monta lehet ez nwm olyan mint a normál mese ,hogy zavarhatja a szemet. Pici apró mesefigurák mozogtak lassan hogy szinte aludtunk el rajta. Most 9 hónapos és nagyon szereti.
A kendő is nagyon jó ötlet lenne én nagyon sokat használtam az első 3 hónapban mert eleg görcsös is volt. Proba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!