Hát orvos nekem még nem mondta az anyatejet semmire csak neten olvastam mikre használjàk.
2016. máj. 24. 12:44
12/18 anonim válasza:
A neten a hasonló oldalak a citromról is azt írják, hogy gyógyítja a rákot... Egy kis józan ész, kérlek!
2016. máj. 24. 12:59
13/18 anonim válasza:
Jajjj, itt már olvastam olyat, h orrcsepp helyett milyen isteni, egy anyuka meg a gyerek gyulladt fülébe akart anyatejet csepegtetni. Az eszem megáll.
Én elhiszem, h nagy dolog, ha valaki tudja szoptatni a gyerekét és oltári büszke magára és megvan győződve róla, h ő épp az élet-erő-színtiszta egészséget önti a gyerekébe, mikor szoptat, de azért hagyni kéne néha dolgozni a józan eszet.
2016. máj. 24. 13:02
14/18 anonim válasza:
Nem az anyatejtől javult meg hanem a masszirotástol mert nem volt olyan súlyos a szűkület . Ha sima vízzel csináltad volna akkor is ugyanúgy hatott volna.. Nálunk is volt könnycsatorna probléma. Iszonyat csipás lett, bevetettem az anyatejes maszirozást is, de másnap inkább elmentünk könnycsatorna mosásra. Két nap múlva már semmi baja nem volt.
2016. máj. 24. 13:47
15/18 anonim válasza:
Egy dologra jó biztosan:hogy jól hízzon. Kicsit megfordult mostanában a dolog:az anyatejes babak lettek (tisztelt a kivételnek) ducik és a tápszeresek lettek a kevésbé hurkásak..
2016. máj. 24. 13:50
16/18 anonim válasza:
Az anyatej étel a baba számára, nem csodaszer.
Kedves válaszoló a magas dózisú c-vitamin(igazi c vitamin) valóban gyógyítja a rákot)
2016. máj. 24. 14:37
17/18 anonim válasza:
Miért kennéd be a baba testét, mi szükség erre? Én nem tenném, de próbálkozni lehet. Bár én is attól tartok, kissé savanyú szaga lenne.
2016. máj. 24. 14:40
18/18 anonim válasza:
15: ez mondjuk jó nagy baromság a környezetemben a tápszeres babák sokkal ducibbak..az anyatejesek éppen hogy meghízzák amennyit muszáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!