Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy a reggeli...

Lehetséges, hogy a reggeli 3in1-ben nescafétól sír a 11 hetes babám esténként? Milyen kávét ihatok, ha egyáltalán lehet!

Figyelt kérdés
Múlthéten pénteken és szombaton ittam reggel 3in1-t és este igen sírós volt. Nem igazán tudtam az okát. Elméletileg amiket iszom eszem 4-5 óra alatt átmegy a szervezeten, nem?
2008. szept. 25. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem hiszem, hogy attól lenne. De létezik egy kávémix nevű kutyulós kávé (üveges), ami 86% -ban koffeinmentes pótkávéból van, én azt ittam szoptatás alatt.

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

2008. szept. 25. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhesség alatt nem kávéztál akkor most sem szabad. Ugyanis terhesség alatt azt a reggeli 1 3in1 kávét megszokja a szervezete és nem kavar be a koffein. De ha nem ittál akkor bizony járhatsz így. Javaslom ha az íze hiányzik igyál malátát vagy Maci kávét, abban nincs koffein és ráadásul a tejtermelődésben is segít. Ha pedig ébredni szeretnél akkor egy picit erősebb közepesen barna teát. Ugyanis a tea teobromin tartalma kevésbé olyan erős mint a koffein.
2008. szept. 25. 12:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Igazából kávéztam végig terhesség alatt, de nem a 3in1-t ittam, hanem sima nescafé-t. Lehet megpróbálom újra azt (lájtosan :)!
2008. szept. 25. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztosan nem attól sír, hiszen egy felnőtt szervezetéből 4 óra alatt kiürül a koffein.
2008. szept. 25. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is kávéztam a terhesség alatt (reggel 1et), de mióta hazajöttem a kórházból. Kétszer ittam és a babám mindkétszer nem aludt és nyugtalanabb volt. Szóval én inkább nem iszom!
2008. szept. 25. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy napi 2 nem túl erős kávét meg lehet inni.
2008. szept. 25. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
A 3 in 1 kávé nagyon gyenge, nem hiszem hogy árt a babának. Én végig ilyet ittam terhesség alatt, és most is iszom naponta 1 x, 2 x (fél éves a babám), semmi baja nincs. Sőt, van ilyen, hogy megiszom ezt a kávét, majd fél óra múlva szépen elalszom, annyira "erős" :-)
2008. szept. 25. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia. A dauegbert-nek (nem így kell írni) van koffeinmentes kávéja. Királykék csomagolásban. A Tesco-ban is kapható. Ízre nagyon finom, olyan mint az igazi.

Üdv, 9 hetes kislány anyukája

2008. szept. 25. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!