Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is kevés ez így...

Szerintetek is kevés ez így egy 7,5 hónaposnak?

Figyelt kérdés

Reggel 7-8 között 120 ml tápszer

Tízórai egy üveg gyümölcs

Dél 1 körül 120-140 ml tápszer

3kor egy üveg főzelék

6kor tápszer 120ml

Lefekvés előtt kb fél 9kor 120-140ml tápszer

Egyszerüen nem akar többet enni. Sokszor még a 120at sem eszi meg tapszerből. Pedig legalább fél litert kellene megigyon egy nap. Pedig gondolkodtam rajta hogy a 3 óras főzeléket át tegyem ebédre de így reggel iszik csak tápszert és azon kívül nem nagyon iszik mást,csak teát ha van benne cukor úgyhogy azt mellőzöm.

Mit csinálhatnék másképp?

2016. máj. 23. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Én beraknék egy főzeléket a déli tépszer helyére , 3-kor kapna valami uzsit (ami nem tápszer v főzelék) és 6-kor adnék neki még egyszer főzeléket.

Reggel + lefekvéskor maradna a tápszer.

2016. máj. 23. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:

A hízása megfelelő?Az a mérvadó.

Egyébként meg, ha nem fogad el többet nem tudod megtömni, mint egy kacsát.

Ha nem hízik jól, megpróbálhatsz egy tápszert kiváltani sinlac-kal/sinemillel. Én tápszerrel készítettem el, így megvolt a tápszer adag, és a hízása is normalizálódott.

(Védőnő tanácsára, mert 6 hónapos korától stagnált 2 1,5 hónapig.)

2016. máj. 23. 12:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ilyen 200-300 dkg-ot szokott hizni havonta.de olyan is volt hogy semmit sem hízott de nem is fogyott.
2016. máj. 23. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, elég neki. Ha hízik és jókedvű, akkor nincs gond. Jelzi egy gyerek ha éhes!

Az én lányom soha, de soha nem itta meg a napi fél liter tejet, tápszert, makk egészséges 3 éves nagylány már. Ne idegeskedj a millilitereken!

2016. máj. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!