Milyen naptejet használtok babátoknál, ami kevés káros anyagot tartalmaz? Dm-ben lehet jót venni?
Én a fizikai fényvédőt a gyereken használom, aki most másfél éves. Mint írtam, tavaly Uriage, idén Bioderma a választás.
Magamra kémiait használok, mert az én bőröm bírja (lehet a gyereké is bírná egyébként), másrészt a fizikai hagy egy vékony réteget a bőrön, ami engem zavar.
Most magamnak ezt vettem, arcra és testre is ezt tervezem használni:
Amit a 11-es válaszban küldtem, az gyerekeknek való kémiai fényvédő, de magamnak vettem. Természetesen gyerekek is használhatják, de sok helyen az olvasható, hogy 1-2 éves kor alatt nem ajánlott a kémiai fényvédő.
A fiamnak inkább fizikai fényvédőt vettem, azt, amit a 10-es válaszban írtam.
Azért döntöttem idén a Bioderma mellett, mert szórófejes, és mert az egyik webáruházban épp akciós volt (bár az uriage-nál is van olyan akció több helyen, hogy 2 termék esetén a 2. féláron van). Itt akciós a Bioderma:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!