Az alábbi nevek közül melyek hangzanak jól ikreknek?
Írhattok úgy, hogy írtok a nevek közül lány-lány, fiú-fiú és fiú-lány verziót.
Lánynevek: Villő, Izabella, Dorina, Anna, Lili, Katica, Flóra, Renáta, Viktória, Boglárka, Adrienn, Iringó, Kámea, Napsugár, Sarolta, Viola, Zselyke.
Fiúnevek: Bendegúz, Botond, Balázs, Csanád, Koppány, Levente, Zoltán.
A vezetéknév Örkényi.
Izabella-Levente gyönyörű
Viktória -Izabella
Botond-Levente
Az én iker kislányaim Zselyke és Lili.Így egyértelműen ezeket választanám,de nagy kedvenc a Dorina,Flóra,Izabella,Anna is.
Kisfiúnak a Levente és a Botond tetszik.
Vegyesbe pedig a Dorina&Levente,Lili&Botond vagy Anna&Botond kokbót választanám.
Flóra-Sarolta
Izabella-Flóra
Balázs-Zoltán
Sarolta-Zoltán
Ami szerintem passzol a vezetéknévhez:
lány:
Dorina, Anna, Katica, Flóra, Renáta, Viktória, Boglárka, Adrienn, Napsugár, Sarolta, Viola.
Fiú:
Bendegúz, Botond, Balázs, Levente, Zoltán.
A többi nem illik a vezetéknévhez (i kezdetűek eleve nem a vezetéknév i végződése miatt, a többi vagy összefolyik, a Lili és a Koppány pedig nagyon mókásan hat a vezetéknévvel együtt).
Szóval ezek közül választva:
lány-lány:
Viktória-Boglárka
Viola-Flóra
fiú-fiú:
Botond-Zoltán
lány-fiú:
Botond-Viktória
Zoltán-Boglárka
Köszönöm a válaszokat! :) Ma voltam ultrahangon, azt mondják két kislány lesz. Gondolkodtunk 2. nevekben is, hogy pl. Örkényi Flóra Zselyke és Örkényi Viktória Kámea esetleg. Sajnos az Örkényi Viktória magában hosszú, pedig a Kámea nagyon tetszik nekünk. Igaz láttam már hosszabb nevet is, mint pl. a Rózsavölgyi Dzsenifer Dzsesszika. Kitolás volna az egyik picivel
szemben a Viktória Kámea? Persze még az sem biztos,
hogy Flóra és Viki lesz a nevük.
Valahogy a Flóra Zselyke és a Viktória Kámea nagyon tetszik nekem. Hát az biztos hogy az Örkényi Viktória Kámeánál van hosszabb név is.
Ezek is jók ha 2. nevet is feltétlen akartok:
Adrienn Izabella - Napsugár Dorina
Dorina Izabella - Iringó Sarolta
Katica Viola - Kámea Flóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!