Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart kb a nátha a...

Meddig tart kb a nátha a babáknál?

Figyelt kérdés
11 hónapos babám náthás, de nagyon 3 napja, javul valamit, de alig kap levegőt még mindig. Mire várhatom a javulást?
2010. ápr. 10. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnál olyan 5 napig napi többször szívtam az orrát porszívóval, ebből 3 napig éjjl is kellett. Sokat segített a tengervizes spray, én Sterimart használok.

Azután elég volt reggel jó alaposan, meg a nyugodt éjszaka érdekében, meg a biztonság kedvéért este is orrszívózni. Összesen kb 10 nap alatt az utolsó kis szörcsögés is megszűnt.

2010. ápr. 10. 10:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Hát, éjszaka tud aludni, 1 éjjel volt, mikor alig sludt valamit.

Viszont a nappalok borzasztóak, alig kap levegőt, folyton szörcsög, alig tud ciczni, enni meg egyáltalán nem hajlandó... Szívom kb 5-6szor egy nap, de nem merem ennél többször, nehogy baj legyen belőle. Ha annyiszor szívnám, ahányszor tortyog, szerintem egész nap orrszívó lenne az orrában... Már úgy sajnálom szegényt...

2010. ápr. 10. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
10 nap.
2010. ápr. 10. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Az en picim is nagyon nathas most, 7 napja ,meg mindig nem latok nagy javulast :( az orvos azt mondja eltarthat 2-3 hetig is. Jobbulast a picidnek!
2010. ápr. 10. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát ez nem túl szívderítő hír:( Már nagyon szenved tőle. Hát remélem lassan rendbejön.

Javulást nektek is kedves utolsó!

2010. ápr. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!