Okozhat gondot az 1-es tápszerről a 2-esre való áttérés?
Figyelt kérdés
Mennyiben más az öszetétele, mondták h nembiztos h fogja birni. Elmúltunk 6 hósak és az orvos már nem ir receptre tápszert annélkül pedig csak 2-eset lehet venni. Humana baby fit 1-et ettünk eddig.2008. szept. 25. 09:06
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nálunk semmi probléma nem volt az átállásnál. Mi Humana HA 1-ről váltottunk a 2-re 6 hós korban. Nemsokára (8 hósan) pedig a 3-as következik :)
2/4 anonim válasza:
És még annyi: az orvos írja csak fel a 2-est is, sokkal olcsóbb receptre... A mi doki bácsink a mai napig felírja receptre. Jó babázást :)
3/4 anonim válasza:
Nekünk se volt vele gond. És nem minden kettes tápszert lehet receptre felírni. Én meg is kérdeztem az orvost, és mondta, hogy pl. a BEBA kettesét nem írhatja receptre, és a legtöbbet nem lehet, mert csak hat hónapos korig jár rá támogatás. Én meg maradtam annál, amit eddig kapott, mert úgy voltam vele, hogy nem fogok váltani egy drágább tápszerre csak hogy receptre kapja, mert abból recepttel kerül annyiba a kettes mint a bebából recept nélkül.
4/4 anonim válasza:
Mi is humanat ettünk, de nálunk csak az 1-esre jár támogatás, a többit már nem írja fel a doki. A 2-es prebiotikus rostokkal van dúsítva, még mindig igazi tápszer íze van, úgyhogy a lányom ezt is csak ízesítve fogadta el, mert anyatejes volt, csak kiegészítés kapta. A 3-as mehet majd 8 hónapos korától, ő már azt eszi és ez az első, amit ízesítés nélkül elfogad, mert szinte már tej íze van, igaz mi a 3-as tápszernél áttértünk a Hippre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!