S. O. S. Vigyem orvoshoz? Tiszta pötty.
Babám hasa, mellkasa tele lett apró pötyikkel.Biztos a banántól, mert tegnapelőtt kapott egy karikát, tegnap egy picivel többet.Pedig a magját is kiszedtem.
Allergiás pöttyel várjak holnapig hátha elmúlik?Vagy már ma mutassuk meg dokinak?
az ampullás ca,az tényle jó,nálunk is van itthon,meg fenistil cseppek is...szerintem ne hallogasd vidd orvoshoz..nehogy bedurvuljon az allergiás tünetei..
addig gondold át,mi volt ami uj volt neki,kaja,öblitő,mosópor,fürdető?
nálunk a johnson okozott ilyen kiütéseket,de sokkal durvábbakat...
Megjöttünk az ügyeletről.Mire odaértünk, ,már az arca is olyan lett.Allergia banánra, vagy tejpépre.2x fél ampulla kálciumot írtak fel.Fenistil cseppeket nem kaptunk.Délelőtt nem tudtam kálciumot adni neki, mert csak vényre adtak volna a gyógyszertárban.
Köszönöm a segítséget!
szia! hogy telt az éjszaka? nem dagadt be ugye?
majd nézz utána h a banánnal mi áll keresztallergiába,mert az se lehet neki adni,és keressetek fel egy allergologust...
előző vok,ezt találtam neked:
ja és alatex is keresztallergfiába áll vele,figyelj a cumikra stb...és orvosnál is mond,mert általában latex kesztyűt használnak
figyelj ha tápszert adsz,h mi van benne
Nagyon köszönöm!Nem dagadt be, és láza sem lett.Igen, mondta a doki, hogy a banánnal valami kereszteződhetett.Most mindig írom, mit adok neki enni.Banán egyelőre tilos.
Latexet nem használunk.
Spec. tápszert eszik, mert örökölte a tejallergiát.A doki szerint most ne terheljük vissza, csak ha elmúlt az allergia.
hát nem lesz könnyű menet a hozzátáplálás...remélem kinővi mindegyik allergiáját...nálunk én meg penicilin érzékeny vok,és félek h a babáim örökölték....
ja és most olvastam csak,h a fájdalomcsillapítok erősitik az allergia kimenetelét...ezt se tudtam eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!