Mit adja uzsonnára 4,5 hónapos babámnak?
Anyatej/tápszer?
Hova szaladsz a hozzátáplálással?
Még egy étkezést se kellett volna kiváltani.
4,5 hónaposan még csak kóstoltatni lenne szabad!
Persze, h nem bírja. Semmit se bír még a gyomra, éretlen.
Tejpépet milyet adtál neki? HA pépet (Sinlac/Sinemil)?
Mást nem nagyon lehet. Kekszek 6 hós kortól vannak.
De nyilván nem a véleményem érdekel, de ha el is van kezdve korán a hozzátáplálás szerintem lassú kóstoltatás bőven elég ebben a korban, étkezés kiváltása főleg 2 nekem soknak tűnik. De ez az én véleményem, nyilván úgy csinálod, ahogy jónak gondolod.
Én 4 hónapos korrban kezdtem a kóstoltatást, és kb 5-5,5 hónapos volt, amikor az első étkezést kiváltottuk. Az is az ebéd volt.
Szóval türelem, és fokozatosság!!! Addig is, tej, vagy tápszer.
1: cicit adnék ha tudnék
2: védőnő mondta már 3,5 hónaposan,h.kezdjem el lassan,ez meg is történt,mivel már a tápszer nem volt elég neki.Fokozatosan adok mindig mindent,de a tejpépet látom nem bírja,m.rá pár órára már pöttyösödik az arca
3:csak gyümit nem tudok adni neki,m.nem elég neki
4:csak tápszert nem adok,m.mint írtam nem elég neki illetve már unja,köpi ki a cumit.
Abszolut nem kioktatásra voltam,/vagyok kiváncsi,de látom,túl sok a Nagyon Okos ember!!!
5:még mielött tovább oktatna pár Nagyon Okos ember csak szólok,h.az én babám 5kg-val született és ezért ilyen nagy étkű illetve kér mást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!