Nektek mennyire segít be párotok a babánál?
Itt inkább ilyesmire gondolok, hogy pelenkázás, fürdetés. Ezektől nagyon óckodik valamiért. Még meg se akarja próbálni.
Pedig néha jó lenne. Voltmár olyan is, hogy fürdés után sikerült lepisilnie a babámnak, és nem akarta átvenni, amíg pólót cserélek.
Meg van, hogy amíg csinálok valami, pl főzök stb, addig ő elvan a babával. De ha bekakil, már hozza is oda nekem, ahelyett, hogy ő megoldaná.
Etetésen kìvül bármit megcsinál. Peluscsere, fürdetés, öltöztetés,éjszaka felkelés, játszás,sétáltatás.
Tény hogy eleinte ő is hadilábon állt a pelenkázással. 1 hónapig kb figyelte hogy hogy csinálom. Utánna merte megpróbálni.
Etetni sem azért nem etet mert nem akar. Szoptatni ugye nem tud és a 9 hós lányunk egyenlőre a kanalas ételt is csak tőlem fogadja el. A kanalassal próbálkozik néha de 2-3 kanál után én kellek.
Ha nem vagy lusta (mint a férjed), hogy visszaolvass, millió + 1 választ kapsz, ugyanis minimum hetente kiírja valaki.
Nem segít semmit, mert a gyerek ugyanúgy az ő dolga is. Csinál mindent.
Azért ezt nagyon durvának találom hogy még megfogni se hajlandó a gyereket! Meg meg se akarja próbálni hogy fürdessen. Szerintem beszélj vele hogy az ő gyereke is, emberelje meg magát mert ez így nem lesz jó, teljesen rád fog szakadni minden a gyerekkel.
Arról nem is beszélve hogy mi van ha te mondjuk lebetegszel (influenza pl.), akkor ki fogja ellátni a gyereket? Te sose tudsz majd pihenni, vagy esetleg elmenni valahova 1-2 órára?
Férjem egyébként mindent csinál ugyanúgy ahogy én, pelenkáz, fürdet, ringat, öltöztet stb. Rá tudnám bízni a gyereket egész napra is (persze a szoptatást kivéve).
A "problémás" dolgokat nem csinálja: lázmérés, gyógyszerbeadás, orrszívás, hányástakarítás. Ezeket csak vészhelyzetben.
A mindennapi dolgokat ugyanúgy, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!