Mit csináljak 2hónapos kisfiammal aki "egyfolytába" enne? Sajnos tápszeres!
Figyelt kérdés
Naponta 5-6szor eszik 160ml-t.De ez is kezd kevés lenni neki.Most 5500g.Sokszor van ugy hogy eltelik másfél, két óra és már sír hogy éhes.2 hétig volt hasfájós időszaka 1hós korában,azóta szerencsére elmúlt.Próbáltam teával huzni az időt,de már az se segít.Kérlek írjatok valami tanácsot,ha a ti babátok is ilyen mothos:)2008. szept. 25. 07:36
1/5 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam is pont ilyen,csak 120-at eszik meg,és mellé még ami kicsi van azt szopizik is.2 hónaps.Alig birom vele megvárni a 2 órát az etetések közt,ki van zárva,hogy 3 órát kibír.Én ha éhes adok neki,nem éheztetem a gyerekem,és nincs semmi gond.Most 6 kiló kereken.Boldog babázást.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ!:)
2008. szept. 25. 09:53
3/5 anonim válasza:
szia
biztos vagy benne,hogy éhes-nem a fáradtságtól,unalomtól,stb...sir?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, biztos.Az alvásával nincs gond,egyedül is elalszik,de ha megébred...csinálhatok vele bármit.meg foglalkozok is vele,de ha eszébe jut a hasa addig sír amíg nem adok neki enni.Cumija is van,de az se segít,mert nem jön belőle semmi:).Meg mindig kiesik a szájából.
2008. szept. 25. 12:48
5/5 anonim válasza:
Szia
Mi ugyanígy jártunk csak 6 hetesek vagyunk. Nem mertem neki adni többet mint amit a védőnő mondott. Aztán sok kismama tanácsára annyit adtam amennyi jól esik neki. S lám 3 napja nem sírt egyszer sem. Ha többet eszik úgyis vissza jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!