Mi volt a babád első kemény lapos mesekönyve (leporelló, lapozó)?
Ajánlanátok nekem a mostanság kaphatóakból párat?
Az én régi kedvenceimet még nem sikerült megtalálni, de azokat a címeket nem szeretném megvenni neki újonnan, hátha megtaláljuk (A török és a tehenek, Zengő ABC, Boci-boci...).
Mikortól volt vevő a babátok a leporellókra?
Mikortól nem csak megrágni akarta? :)
9-10 hónapos kora környékén már érdekelték a könyvek, persze nem igazán volt türelme végig hallgatni őket, inkább csak végig lapozgatta.
Most 16 hónapos és imádja a könyveket, napjában többször végig kell olvasnunk az egész repertoárt, de kb. 1 éves kora óta már végig hallgatta a rövid mondókás könyveket.
Amik most a slágerek nála:
Móricz Zsigmond: A török és a tehenek, Iciri-piciri (abban a kiadásban, amit előttem linkeltek)
József Attila: Altató
Gazdag Erzsi: Itt a tavasz, Itt a nyár, Itt az ősz, Itt a tél, Házasodik a vakond, Mesebolt, Vidám vásár (ezek szintén kaphatóak lapozó formájában)
Móra Ferenc: A cinege cipője
Csukás István: Csizmás kandúr
Van egy Karácsonyi angyalok című laporellónk is, amit még most is minden nap olvasunk, úgyhogy már a cipőm tele van a krácsonnyal :D
Ezeket már én is kívülről tudom :D
Illetve nagyon szereti a dalos könyveket, van laporellónk, amiben pár gyerekdal van (Katalinka szállj el, Cifra palota...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!