Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell még beszerezni?

Mit kell még beszerezni?

Figyelt kérdés

Ruhák (bodyk, rugik, napozók, zoknik, nacik, pólók, kardigánok, kis kesztyű, zokni)-sokat kaptunk rokonságtól, nagyról is maradt, ezzel nem lesz gond :)

babkocsi, hordozó, mózes

légzésfigyelő

bébiőr

kiságy

pelenkázó

pihenőszék

2 pokróc

2 hálózsák

5 tetra pelus

1 cumisüveg

2 kifogó

kiskád

mi kellhet még?

nyár közepére vagyok kiírva, jó az ha egy napozót zoknival viszek csak neki hazahozós ruhának? meg egy vékony pokrócot beteszek biztonság kedvéért.

2016. máj. 16. 20:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem a kérdést. Én kisfiam már 1 éves, de még mindig sokszor bizonytalan vagyok, hogy ideális felöltöztetni. Textil pelusból mi 20-ap készültünk, es menetközben még 5-t hozzávásároltunk. Szerintem még lázmérő, szélcső, manikűr készlet kellhet.

Nekem 2 hétig hasznos volt a mérleg, utána csak rémálom. Utána csak hetente mertem, azért az fontos volt.

2016. máj. 17. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!