Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogosan dühít hogy apósomék...

Jogosan dühít hogy apósomék nem látták még a 4 hónapos fiamat?

Figyelt kérdés

Mindenféle indokkal halasztgatják a "babalátogatást"

Bár a telefonos kapcsolatot sem erőltetik...

Eddig rosszul esett, de most már kifejezetten dühít!

Nem tudom, hogy tudom-e magam visszafogni, ha mégis méltóztatnak egyszer eljönni

2016. máj. 16. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szépen tudomásul veszed, a te apósod, anyósod nem az az igazi nagyszülős formák.
2016. máj. 16. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az oka?
2016. máj. 16. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló a problémám, csak a saját szüleimmel. A második gyereket már nem jönnek megnézni, nem is nagyon érdeklődnek, pedig csak néhány utcára laknak. Anyám sztem azt gondolja, hogy ha vesz vmit a nagyobbnak, azzal bepótolja az elmarad törődést. Nem tudom mi az oka, csak gondolom. Jelenleg úgy néz ki második kamaszkorukat élik. És igen, engem is dühít, és tudom, hogy ha most nem törődnek velük, később nem lesz unoka, aki majd feléjük néz, pedig akkor majd jól esne. (persze nem azért mert nem fogom engedni őket)
2016. máj. 16. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
En az elejen attol őrültem meg h allandoan jott az anyos es ellatott a jobbnal jobb tanacsaival. Persze szerinte en mindent rosszul csinalok,o jobban tudja mert mar 2t felnevelt. Telefonon is allandoan hivogatott es oktatott. Aztan jott egy nem vart betegseg nala,amibol szerencsesen felgyogyult es azota le se szar minket. Annakmondjuk orulok h en nem erdeklem es nem nyomja az itinert allandoan, de az kifejezetten duhit h az egyetlen unokajat is leszarja. Nem hiv, nem erdeklodik h van, nem jon latogatni. A gyerek ebbol meg semmit nem fog fel, de helyette is en vagyok szomoru h ennyire nem erdekli a nagyanyjat...
2016. máj. 16. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:

A dühöddel csak magadnak teszel rosszat.

Nem volt sejthető a terhességed alatt már, hogy nem érdeklődnek?

Az én kisfiam 1 éves lesz, és az apám nem látta még. A munkahelyemre bement mikor még terhes volam, csak nem voltam bent. Előadta, az 'APÁT', meg a haverjainak is tette a fejét, hogy mennyire örül...Akkor idegesített egy kicsit, de a gyermekem születése óta 5x ha eszembe jutott. Ő lesz szegényebb azzal, ha nem ismeri meg Őt, és nem lesz nagyapa...

2016. máj. 16. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezen ne duhongj, az o veszteseguk, nem a tied.

Az en anyosom es aposom egyszer sem latta az 1 eves fiamat. Sot az aposom a skypon par havonta megkerdezi, hogy mi is a neve az unokajanak.

2016. máj. 16. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Most ezen mit kell dühöngeni? Az ő döntésük, h kíváncsiak-e a babádra, nem erőltetheted rá senkire. Nem kell tukmálni senkire az unokát, hát nem nekik szülted, hanem magatoknak a férjeddel. Elvárni az érdeklődést? H.ülyeség, az elvárás csalódást szül. Ha van érdeklődés, törődés, annak örülni kell, ha nincs, azt meg tudomásul venni.

Most aza bajod, h te elképzeltél valami sütisütögetős, szeretetteljes nagyszülőt, akinél majd egész nyarakat nyaral a gyerek és mesél neki, miközben dagad a kalács...na hát ezt el kell felejteni, a mai nagyszülők nem ilyenek. Fészbukoznak, twittereznek, dolgoznak, nyelvet tanulnak, táncolni, tornázni járnak, állást keresnek és az unokából csak annyit kérnek, amennyi még nekik is kényelmes. A ti esetetekben semennyit.

2016. máj. 17. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem nem dühítene, elkönyvelném, hogy ennyit róluk, és nem erőltetném a kapcsolattartást. Javaslom ezt neked is.
2016. máj. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!