Jogosan dühít hogy apósomék nem látták még a 4 hónapos fiamat?
Mindenféle indokkal halasztgatják a "babalátogatást"
Bár a telefonos kapcsolatot sem erőltetik...
Eddig rosszul esett, de most már kifejezetten dühít!
Nem tudom, hogy tudom-e magam visszafogni, ha mégis méltóztatnak egyszer eljönni
A dühöddel csak magadnak teszel rosszat.
Nem volt sejthető a terhességed alatt már, hogy nem érdeklődnek?
Az én kisfiam 1 éves lesz, és az apám nem látta még. A munkahelyemre bement mikor még terhes volam, csak nem voltam bent. Előadta, az 'APÁT', meg a haverjainak is tette a fejét, hogy mennyire örül...Akkor idegesített egy kicsit, de a gyermekem születése óta 5x ha eszembe jutott. Ő lesz szegényebb azzal, ha nem ismeri meg Őt, és nem lesz nagyapa...
Ezen ne duhongj, az o veszteseguk, nem a tied.
Az en anyosom es aposom egyszer sem latta az 1 eves fiamat. Sot az aposom a skypon par havonta megkerdezi, hogy mi is a neve az unokajanak.
Most ezen mit kell dühöngeni? Az ő döntésük, h kíváncsiak-e a babádra, nem erőltetheted rá senkire. Nem kell tukmálni senkire az unokát, hát nem nekik szülted, hanem magatoknak a férjeddel. Elvárni az érdeklődést? H.ülyeség, az elvárás csalódást szül. Ha van érdeklődés, törődés, annak örülni kell, ha nincs, azt meg tudomásul venni.
Most aza bajod, h te elképzeltél valami sütisütögetős, szeretetteljes nagyszülőt, akinél majd egész nyarakat nyaral a gyerek és mesél neki, miközben dagad a kalács...na hát ezt el kell felejteni, a mai nagyszülők nem ilyenek. Fészbukoznak, twittereznek, dolgoznak, nyelvet tanulnak, táncolni, tornázni járnak, állást keresnek és az unokából csak annyit kérnek, amennyi még nekik is kényelmes. A ti esetetekben semennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!